قريه سفلى، تصريح به عدم رضايت نمودهاند و اظهار كردهاند كه چون آب اين نهر، آب آشاميدنى است راضى نيستيم، جائز است يا نه؟.
ج - در فرض سؤال اگر شستن در آب، باعث اشمئزاز است، در خارج از آب، غسل بدهند و ظاهرا آب برداشتن و در خارج، غسل دادن، اشكال ندارد نظير سائر حوائج.
س 8 - شخصى با ماشين، تصادف كرده و سر او از بين رفته و تمام بدنش خرد است و او را ميان كيسه گذاشتهاند بايد او را غسل داد يا تيمم؟.
ج - اگر شستن ممكن است و موجب تفرق اعضاء نمىشود بشويند و غسل دهند و در صورتى كه شستن، ممكن نباشد چنانچه دستهاى او كه جاى تيمم است باقى است احتياطا تيمم بدهند و اگر دستها و سر او نيست، تيمم هم ساقط است به همان حال، دفن كنند.
س 9 - شخص جنب مىتواند ميت را غسل بدهد يا نه؟.
ج - بلى جائز است.
س 10 - كسى كه ميت را غسل مىدهد قبل از آن كه غسل مس ميت نمايد مىتواند ميت را كفن كند يا نه؟.
ج - بلى جائز است ولى مستحب است غسل نمايد و بعد ميت را كفن كند.
س 11 - شخصى در قبرستان، غسالخانهاى ساخته و در حين ساختن، دو قبر، نبش شده و استخوانها را بجاى ديگر حمل دادند و بنا را به آخر رساندهاند غسل دادن اموات، در اين مكان چه صورت دارد؟.
ج - نبش قبر مسلم، جائز نيست ولى فعلا - كه اين حرام را مرتكب شدهاند اگر زمين، قبل از دفن، مباح بوده و وقف نبوده - از ورثه آن دو نفر اگر زنده و معلوم هستند استجازه و استرضاء نمايند انشاء الله اشكالى ندارد و اگر ورثه، معلوم نباشند جواز غسل، موكول به اذن حاكم شرع است احتياطا.
س 12 - اجرت گرفتن براى انجام امر واجب كفائى مثل غسل ميت و نماز و دفن آن شرعا حرام است حال اگر كسى براى انجام اين فرائض مطالبه وجهى