تيمم دادن ميتى كه بعض مواضع تيمم را ندارد يا اعضاى او به جهت تصادف قابل غسل نيست س 32 - ميتى كه سر و دست ندارد و غسل دادن او ممكن نيست آيا تيمم هم از او ساقط است يا نه و اگر ساقط نيست چطور بايد تيمم داد، و همچنين اگر سر نداشته باشد ولى يك دست يا هر دو دست موجود باشد حكمش چيست؟.
ج - اگر بعضى از اعضاء تيمم باقى است همان بعض را تيمم دهند، و اگر هيچ يك از اعضاء باقى نيست، تيمم ساقط است.
س 33 - اشخاصى كه در تصادف ماشين تلف مىشوند و اعضاء ايشان از هم پاشيده شده و ريخته و درهم كوبيده گرديده و به هيچ وجه نمىشود غسل داد در اين صورت كيفيت تيمم آنها را مرقوم فرمائيد.
ج - در فرض مسأله اگر اعضاء تيمم صحيح است مثل شخص زنده، او را تيمم دهند و واجب نيست از پشت سر تيمم دهند مىتوانند جلوى او بنشينند و او را تيمم دهند و بايد دست راست ميت را با دست چپ و دست چپ را با دست راست مسح نمايند.
تجهيز ميتى كه معلوم نيست كافر است يا مسلمان س 34 - اگر مردهاى را بيابند و ندانند كه مسلمان است يا كافر بايد او را غسل داد و كفن كرد و نماز بر او خواند يا نه؟.
ج - اگر در بلاد مسلمين باشد حكم ميت مسلمان را دارد.
س 35 - چند نفر كارگر از مسلمان و ارمنى و يهودى و بهائى در كارخانهاى كار مىكردند، كارخانه آتش گرفته و كارگران هم همگى سوختند و بدنهايشان مخلوط شده راجع به غسل و دفن ابدان آنها، چه تكليفى داريم؟.
ج - براى اين كه يقين حاصل شود كه نسبت به مسلمانها به تكليف شرعى عمل شده بايد - اگر امكان دارد - همه را غسل دهند و كفن كنند، و بر هر يك جدا جدا به احتمال اين كه شايد مسلمان باشد نماز بخوانند و ممكن است همه را پيش هم بگذارند و به نيت ميت مسلمان نماز بخوانند البته به نحوى كه فاصله مضر، بين نمازگزار و اموات نباشد و همه را مطابق دستور اسلام در مكانى كه نه قبرستان مسلمين است و نه قبرستان كفار دفن نمايند.
س 36 - هر گاه دست كافر را ببرند، بعد آن كافر، مسلمان شود دست قطع