اثناء غسل، بول خارج شد يا نه چه كند؟.
ج - به شك خود اعتناء نكند.
س 44 - شخصى غسل جنابت ترتيبى كرده و نماز صبح را هم خوانده ظهر مثلا ملتفت شد كه مقدارى از طرف چپ بدن مانعى داشته كه نگذاشته آب به بشره برسد اگر آن مقدار را كه از طرف چپ مانده به قصد غسل بشويد صحيح است يا نه و اگر در اين مدت حدثى از او صادر شد باز مىتواند اين مقدار را كه از طرف چپ باقى مانده به قصد غسل بشويد و غسل او صحيح است يا نه و وظيفه او نسبت به نمازهاى بعد چيست و نمازى را كه خوانده قضا دارد يا نه؟.
ج - همان مقدار باقيمانده را به قصد غسل بشويد غسلش صحيح است و اگر قبل از آن نماز خوانده نماز را در وقت اعاده و بعد از وقت قضاء نمايد و لكن اگر حدثى از او صادر شده باقيمانده غسل اول را تمام و به احتياط مستحب غسل را نيز اعاده كند و واجب است براى نماز وضوء هم بگيرد.
قاعده فراغ و تجاوز در غسل و وضوء و تيمم س 45 - قاعده تجاوز در نماز جارى است، در وضوء و غسل و تيمم هم جريان دارد يا خير؟.
ج - در غسل و وضو و تيمم قاعده تجاوز جارى نيست ولى قاعده فراغ جارى است.
حكم اسامى و كلمات مقدسه س 46 - اسامى مقدسه كه نام اشخاص مىباشد مانند محمد و على و حسن و حسين و رسول و نبى و عيسى و فاطمه و زهرا و امثال اينها اگر روى سنگ قبر، حجارى و يا در روزنامهها و كاغذهاى مراسلاتى نوشته شود، مىتوان بى وضوء دست زد يا نه؟.
ج - بى وضوء دست زدن به آن اسامى جائز است مع ذلك احترام آن اسامى اگر چه مقصود، اشخاص عادى هستند، خوب است.
س 47 - به جهت اين كه نام مبارك خداوند و ائمه اطهار عليهم السلام زير