س 49 - در سوره مائده مىفرمايد: (اليوم احل لكم الطيبات وطعام الذين اوتوا الكتاب حل لكم وطعامكم حل لهم) در اين صورت ما مسلمانان مىتوانيم از طعام اهل كتاب مانند يهود و نصارى استفاده كنيم، پس چگونه همه آنها نجس هستند؟.
ج - اهل كتاب نجس هستند و طعام در بعض اخبار، به حبوبات تفسير شده است.
اشيائى كه از بلاد كفر وارد مىشود س 50 - با تجويز دكتر، آمپولهائى تزريق مىكنند كه از جمله مواد آن اجزاء جگر گوساله است و آنها را از ممالك خارجه مىآورند در اين صورت از جهت ذبح و عدم ذبح آن گوساله اشكالى هست يا نه؟.
ج - معلوم نيست كه آمپولهاى مذكور، از اجزاء ميته اخذ شده باشد ولى با علم به اين كه از اجزاء ميته است احتياط واجب، ترك آن است.
س 51 - لباسهائى كه از ممالك غير اسلامى مىآيد و در يقه آنها پوست روباه مىباشد در موقع بارندگى چه بايد كرد آيا اين پوست پاك است يا نه؟
ج - اجزاء حيوان كه حليت يا طهارتش متوقف بر تذكيه است اگر از بلاد كفر آورده باشند محكوم به ميته بودن و نجاست است مگر آن كه علم داشته باشند كه مسلمان، آن را تذكيه نموده است.
س 52 - كنسرو ماهى كه در كشورهاى خارج بسته بندى شده و به فروش مىرسد خوردن آن چه صورت دارد؟
ج - اگر از ممالك كفار مىآورند محكوم به عدم تذكيه است و خوردنش حرام است.
س 53 - اخيرا از بلاد كفار مادهاى بنام پنير مايه وارد مىگردد و گفته مىشود كه آن از مواد شيميائى، تركيب شده تكليف چيست؟
ج - پنير مايه با شك در نجاست عارضه، محكوم به طهارت است و فرق نيست كه از حيوان باشد يا از مواد شيميائى چون پنير مايه از ميته هم طاهر است مگر از ميته نجس العين و با شك در نجس بودن، محكوم به طهارت است.