س 26 - تكليف زن مضطربه در طواف چگونه است؟.
ج - به نحوى كه در نماز عمل مىكند در طواف نيز عمل نمايد.
س 27 - حكم محمول متنجس در طواف چيست؟.
ج - اگر ساتر نباشد اشكال ندارد.
س 28 - اگر از قول اهل خبره اطمينان پيدا كند كه ختان براى او ضرر دارد تكليفش در طواف چيست؟.
ج - خودش طواف كند و بنابر احتياط واجب نائب هم بگيرد.
س 29 - شخصى خيال مىكرده كه طواف هشت شوط است و طواف عمره را هشت شوط انجام داده و پس از تقصير و محرم شدن براى حج فهميده كه هفت شوط است، و يا اگر بعد از اعمال حج فهميده باشد يعنى تمام طوافها را به اين نحو انجام داده و محل شده چه وظيفهاى دارد؟ و اگر بعد از محل شدن از احرام عمره تمتع و قبل از احرام حج بفهمد تكليف چيست؟.
ج - ظاهر نص و فتوى بطلان چنين طوافى است بنابر اين در فرض سؤال اگر براى انجام طواف و سعى وقت باشد بايد طواف و نماز و سعى را مجددا بجا آورد چه قبل از احرام باشد و چه بعد از آن و اگر وقت نباشد حج او مبدل به افراد شده بايد بعد از حج، عمره مفرده بجا آورد و اگر طواف حج را هم هشت شوط انجام داده باشد حج او مجزى نيست و بايد در سال بعد حج نمايد و براى بيرون آمدن از احرام بايد اعمال عمره مفرده را بنحو صحيح خودش و با عدم تمكن نائبش بجا آورد.
س 30 - اگر در حال طواف يا سعى، انسان مقدارى غافل شود مثلا در مقدارى از يك شوط يا در مقدارى از هر يك از اشواط فكرش متوجه موضوعات ديگر شود و از سعى يا طواف غافل شود همان طورى كه در نماز هم اتفاق مىافتد چه صورت دارد؟.
ج - حضور قلب در طواف و نماز آن لازم است و شرط قبول و كمال است ولى غفلت در آن احيانا، موجب بطلان نيست در صورتى كه اصل طواف را با توجه و شرائط شروع كرده باشد و اگر از او سؤال شود كه چكار مىكنى بگويد طواف