س 15 - اگر محرم، زير لباس احرام شالى به گردن بيندازد و شال گردن را از زير بغل تا زير ناف چندين دور بپيچد اين عمل از جهت شبيه بودن به لباس دوخته موجب فديه مىشود يا نه؟.
ج - بستن شال به گردن و سينه به نحوى كه ذكر شده جايز نيست و لكن انداختن پارچه غير دوخته روى شانه نظير حوله مانعى ندارد و چنانچه بنحو مرقوم در سؤال، شال به گردن و سينه ببندد احتياط لازم، دادن كفاره است.
س 16 - زنها در حال احرام مىتوانند جوراب بپوشند يا بايستى روى پاى آنها مثل مردان باز باشد؟.
ج - اقوى جواز پوشيدن جوراب است براى زن.
س 17 - پوشيده شدن روى پا در حال احرام در موقع نشستن، يا آمدن جامه احرام روى پا در حال سير يا در منزل، چه صورت دارد؟.
ج - اشكال ندارد.
س 18 - كسانى كه جهت ذبح قربانى، به مذبح مىروند و قهرا لباس احرام و بدنشان آلوده به خون مىشود و غالبا تطهير برايشان ميسور نيست تا به مكه برگردند آيا گناهى بر آنان هست يا نه؟.
ج - رفتن به مذبح براى قربانى نمودن، حرام نيست و لكن اگر لباس يا بدن محرم نجس شود احوط تطهير آنست با امكان، اگر چه مستلزم رفتن به مكه باشد.
س 19 - در منزل، سر روى بالش نرم گذاشتن كه باعث پوشيدن مقدارى از سر مىشود چه صورت دارد؟.
ج - سر روى بالش گذاردن مانعى ندارد.
س 20 - اينجانب عازم حج بيت الله هستم و پايم مصنوعى است با اين خصوصيات: 1 - بايد پاى مصنوعى بسته باشد تا بتوانم راه بروم و آن هم دوخته است 2 - به خاطر بستن پا بايد زير شلوارى و زير پيراهن بپوشم و آنها نيز دوخته است 3 - براى اين كه بهتر بتوانم راه بروم بايد كفش معمولى بپوشم و از دم پائى نمىتوانم استفاده نمايم 4 - بر اثر پاى مصنوعى بايد جوراب پا كنم بنابر اين نظر مباركتان را مرقوم و مرا راهنمائى فرمائيد كه محل حاجت است.