س 19 - زن ناشزه كه حق نفقه و كسوه و مسكن ندارد، در صورتى كه در خانه شوهر و يا لباسى كه شوهر در اختيار او گذاشته نماز بخواند چه صورت دارد؟.
ج - چنانچه شوهر راضى نباشد نمازش باطل است.
س 20 - خانههائى كه دولت، در مسير خط آهن براى كارمندان و كارگرهاى خود ساخته و در آنجا سكونت دارند آيا نماز آنان و واردين بر آنان در آن خانهها صحيح است يا نه؟.
ج - با عدم علم به غصبيت، نماز خواندن، مانعى ندارد.
س 21 - هر گاه كسى در مكانى براى نماز بايستد كه از باد پنكه مغصوب استفاده مىكند، يا اين كه پنكه مباح است و لكن برق آن كه محرك پنكه است مغصوب مىباشد و همچنين اگر از نور برق مغصوب استفاده نمايد، نماز او در اين مكان چه صورت دارد؟.
ج - در هر سه فرض نماز صحيح است.
س 22 - نماز خواندن در خانه، در صورتى كه پدر، خمس و زكات نمىدهد و رفتن به مسجد بدون اجازه والدين، جائز است يا نه؟.
ج - اگر علم به تعلق خمس يا زكات، به زمين خانه يا فرش يا غير اينها از چيزهائى كه در حال نماز در آنها تصرف مىكند نداشته باشد نماز اشكالى ندارد و رفتن به مسجد، بدون منع والدين نيز اشكال ندارد و اگر رفتن، واجب باشد منع آنها مؤثر نيست.
س 23 - هر گاه شخصى در قبرستان مسلمين كه وقف است مسجدى روى قبور اموات بنا كند، آيا جايز است يا خير؟. و اگر چنين مسجدى بنا شد آيا نماز در آن صحيح است؟.
ج - ساختن مسجد در قبرستان كه زمين آن وقف قبرستان است جائز نيست، و نبش قبور مسلمين حرام است، و به مجرد ساختن، مسجد نمىشود، ولى نماز خواندن در آن مانعى ندارد.
س 24 - يك قبرستان عمومى در محل هست، كه در زمان طاغوت، انجمن هاى سابق، يك دبستان در اين قبرستان ساختهاند، و اين قبرستان وقف نبوده