غصبى را بيرون آورد، بايد آن را بيرون آورد و نمازش صحيح است ولى در صورت نسيان اگر خودش لباس را غصب كرده باشد گذشت كه بنابر احتياط واجب لازم نماز را اعاده كند و اگر چيز ديگرى عورت او را نپوشانده، يا نمىتواند لباس غصبى را فورا بيرون آورد، يا اگر بيرون آورد پى در پى بودن نماز بهم مىخورد در صورتى كه به مقدار يك ركعت هم وقت داشته باشد، بايد نماز را رها كند و با لباس غير غصبى نماز بخواند و اگر به اين مقدار وقت ندارد، بايد در حال نماز لباس را بيرون آورد و به دستور نماز برهنگان نماز را تمام نمايد.
مسأله 827 - اگر كسى براى حفظ جانش با لباس غصبى نماز بخواند، يا مثلا براى اين كه دزد لباس غصبى را نبرد با آن نماز بخواند، نمازش صحيح است.
مسأله 828 - اگر با عين پولى كه خمس يا زكات آن را نداده لباس بخرد چنانچه در حال نماز به غصب بودن آن ملتفت باشد نماز خواندن در آن لباس باطل است و در صورت عدم التفات نماز صحيح است و اگر جاهل مقصر به حكم مسأله است بنابر احتياط واجب لازم بايد نماز را اعاده كند.
شرط سوم مسأله 829 - لباس نماز گزار بايد از اجزاء حيوان مرده اى كه خون جهنده دارد يعنى، حيوانى كه اگر رگش را ببرند خون از آن جستن مىكند، نباشد، بلكه اگر از حيوان مردهاى كه مانند ماهى و مار خون جهنده ندارد لباس تهيه كنند، احتياط واجب آنست كه با آن نماز نخواند.
مسأله 830 - هر گاه چيزى از مردار مانند گوشت و پوست آن كه روح داشته همراه نماز گزار باشد، اگر چه لباس او نباشد نمازش باطل است.
مسأله 831 - اگر چيزى از مردار حلال گوشت مانند مو و پشم كه روح