عزادارى در روضه خوانى خامس آل عبا حضرت سيد الشهدا ارواحنا فداه در خانه معلوم و معينى برسد آيا واقف يا متولى و يا متوليان بعدى مىتوانند تمام يا قسمتى از خانه مزبور را به فرزندان يا اقارب خود يا ديگر افراد به بخشند و يا در مورد خانه مزبور معاملهاى انجام دهند يا نه زيرا چه بسا ممكن است بلكه يقينى است كه صاحبان و مالكان بعدى به متوليان اجازه برگزارى مراسم روضه خوانى در آن خانه و اجراى مفاد وقف نامه را نخواهند داد.
ج - در فرض سؤال چنانچه خانه اى كه واقف معين كرده كه در آن روضه خوانى شود ملك خود او بوده وقف مذكور صحيح است و بايد روضه خوانى در همين خانه واقع شود و اگر واقف يا متولى شرعى بخواهد تمام يا قسمتى از آن را به كسى به بخشد يا روى آن معامله انجام دهد مانع ندارد لكن بايد شرط كند كه در آن طبق نظر واقف روضه خوانى شود و اگر طرف نپذيرد نبايد ببخشد و معامله نيز نكند.
س 1296 - مسجدى ساخته شده در حالتى كه بعضى از سنگها و آجرها كه در ساختمان به كار رفته نجس بوده و نماز هم در آن خوانده شده در اين صورت عنوان مسجديت محقق است و نماز در آن بى اشكال است يا نه.
ج - عنوان مسجديت محقق است و نماز خواندن در آن هم صحيح است و محل نجس را بايد تطهير كرد و چنانچه تطهير باطن آن ممكن نباشد تطهير ظاهر آن ترك نشود.
س 1297 - شخصى زمينى را جهت مسجد وقف نموده و گوشه اين زمين ميان خيابان واقع شده در اين صورت جائز است آن مقدار زمينى كه در خيابان واقع شده بفروشند و پولش را در مسجد صرف كنند يا نه.
ج - زمين مذكور را اگر وقف مسجد كرده و به قبض هم داده و نماز در آن خواندهاند قابل فروش نيست و جزء خيابان هم باشد مسجد است و اگر واگذار نموده