مبلغى در حدود سه هزار تومان مىپردازد كه مصرف تعمير مسجد مذكور كه در آن طرف خيابان است بشود متمنى است اجازه فرمائيد.
ج - حقير اجازه نمىدهم مسجد معبر شود و مسجد به خراب شدن از مسجد بودن خارج نمىشود و جميع احكام مسجد بر آن مترتب است.
س 1278 - جمعى مبلغى جهت توسعه مسجد جمع نمودهاند اخيرا بين آنها اختلاف شده اشخاصى كه متصدى وجوه جمع شده هستند بوسيله همان وجوه زمينى خريدهاند كه سابقا قبرستان بوده است در اين صورت در چنين مكانى ساختن مسجد يا مدرسه و يا حسينيه با اين پولها جايز است يا نه؟
ج - اگر زمين، وقف براى قبرستان بوده خريد و فروش آن جايز نيست و لكن اگر زمين مباحى بوده كه مردم در آنجا مرده دفن مىكردهاند چنانچه ساختن مسجد يا حسينيه موجب نبش قبر شود جايز نيست و الا مانعى ندارد و از جهت پول جمع آورى شده موقوف به اذن صاحبان پول است.
س 1279 - حمامى بوده است كه سابقا خزانهاى بوده و بعدا تبديل به دوش گرديده و در جنب نهر آب عمومى واقع است و از آن مشروب مىشده و مانعى هم در كار نبوده ولى چون فعلا كم آبى شده و از طرفى حمام دوش بيشتر از حمام سابق آب مصرف مىكند اهالى محل از مصرف اين آب اظهار كراهت مىكنند در اين صورت بيان فرمائيد كه اهالى مىتوانند مانع بشوند يا نه.
ج - نسبت به مقدار زائد بر معمول سابق بايد رضايت صاحبان آب را تحصيل كنند.
س 1280 - مسجدى است داراى ايوان مسقف آيا مىتوانند اين ايوان را داخل مسجد كنند بر فرض جواز، ايوان هم حكم مسجد را دارد يا نه.
ج - در صورتى كه مسجد بهتر از اول شود وصدق كند كه مسجد معمورتر از سابق شده جايز است و اگر ايوان هم براى نماز گذاران در آن وقف شده جزء