آورد.
س 53 - اگر كسى در آخر يكى از شوطهاى طواف شك كند بين شوط هفتم و شوط پنجم و يا ظن به هفت شوط پيدا كند و در هر دو صورت بنا را بر اقل گذاشته و بقيه را رجاءا بجا آورده و بعد از اتمام بدون نماز طواف يك دور لغوا دور زده تا نزديك حجر الاسود و بعد تمام اشواطى كه بجا آورده به خيال اين كه شايد آنها درست نشده همه آنها را لغو حساب كرده و مجددا هفت شوط ديگر به قصد وجوب، طواف كرده است آيا طواف او صحيح است يا نه؟.
ج - صحت آن بعيد نيست.
س 54 - اگر كسى در عمره تمتع بعد از انجام اعمال عمره محل شده و لباس خود را پوشيد بعد يقين كرد به اين كه طواف او و يا سعى او باطل بوده در صورتى كه وقت براى تجديد عمره تمتع، باقى است مراجعت به ميقاتگاه براى او واجب است يا نه؟
ج - در فرض سؤال اگر مىداند كه سعى او باطل بوده سعى خود را با لباس احرام اعاده نمايد و اگر يقين به بطلان طواف دارد طوافش را به جا آورد و احتياطا سعيش را اعاده نمايد و در هر دو صورت احتياج برفتن ميقات نيست و در صورتى كه از روى جهل، مخيط پوشيده كفاره بر او واجب نيست.
س 55 - معذورين، كه وقوف اضطرارى مشعر الحرام را شب درك نموده و به منى مىروند ورمى جمره مىكنند و وكالت براى قربانى مىدهند و تقصير مىنمايند آيا جائز است در همان شب، طواف زيارت و طواف نساء را بجا آورند يا نه؟.
ج - با عذر مانعى ندارد كه شب طواف زيارت و سعى بين صفا و مروه و طواف نساء را انجام دهند.
س 56 - طواف نساء و نماز آن كه اگر در عمره مفرده و در حج بجا آورده نشود زن حلال نمىشود، بر زنها نيز لازم است يا نه؟.
ج - بلى بر زن نيز لازم است و تا آن را بجا نياورد مرد بر او حلال نمىشود بلكه اگر طفل را هم محرم نمودند طواف نساء او هم لازم است و تا طواف نساء او