(مسأله 479): غسل ميت واجب كفائى است به اين معنى كه بر همه مكلفين واجب است و هر گاه يك نفر غسل را انجام داد از ديگران ساقط است.
(مسأله 480): در غسل ميت كه واجب كفائى است بلكه در ساير امور كفائيه ميت، شوهر نسبت به زن اولى است، چه آن زن آزاد باشد و چه بنده، چه دائمى باشد و چه منقطعه و ليكن در متعه اشكالى مى باشد و در اين مورد عمل به احتياط خوب است، و بعد از شوهر مالك بر غير مالك مقدم است و اگر مالكين متعدد باشند، در ولايت بر او شريك خواهند بود، و بعد از مالك، ارحام مقدم بر اجنبى هستند هر چند اجنبى هاشمى باشد يا وصيت كند كه اجنبى او را غسل دهد، اگر چه احوط (1) براى ورثه عمل نمودن (2) به وصيت است هر چند شخص هاشمى نباشد.
(مسأله 481): طبقات ارحام به ترتيب ارث است، پس پدر و مادر و اولاد بر جد و جده و خواهر و برادر مقدم مى باشند و ايشان مقدم بر اعمام و اخوال (عموها و دائى ها) مى باشند و بعد از آن ولاء عتق (3) مقدم است بر ولاء ضمان جريره، و ضمان جريره بر حاكم شرع مقدم است، و در صورت نبودن هيچ يك از اين مراتب احتياط در مقدم دانستن بر غير و بعد از آن به عدول مؤمنين مى رسد. (توضيح هر يك از اصطلاحات در محل خود ذكر خواهد شد انشاء الله).