چطور است و از مال مخلوط به حرام مىتواند خرج عزادارى امام حسين عليه السلام را بدهد يا نه.
ج - تصرف در مال مخلوط به حرام قبل از تطهير آن جايز نيست لكن اگر فرش و غذا را به ذمه خريده باشد و از مال مخلوط به حرام پول آن را داده باشد فرش و غذا حلال است.
س 46 - شخصى معامله گوشت مىنمايد به اين نحو كه گوسفند خود را به قصاب مىدهد كه ذبح نمايد و قرار گذاشته كه قيمت گوشت آن را بعد از ذبح هر يك من به مبلغ معين به بايع بپردازد آيا اين معامله شرعا صحيح است يا خير يعنى گوشت گوسفند زنده را مىفروشد كه بعد از كشتن تحويل بدهد.
ج - فروش مكيل و موزون با جهل به وزن صحيح نيست و لذا فروش گوشت قبل از كشتن باطل است بلى بعد از كشتن مطابق قرار داد فروش گوشت به او زن معلوم به قيمت معين كه طرفين تراضى نمودهاند اشكال ندارد.
س 47 - بعضى از آباديها است كه ملك و آب از مالك وغرس اشجار با رعيت البته چنين مرسوم است كه مىگويند نصف ملك مال رعيت و نصف ديگر مال مالك است بعدا يكى از اين رعيت ها قطعهاى از اين ملك را به ديگرى مىفروشد و آن شخص خريدار خانه مسكونى درست مىكند در اين صورت مىتواند در اين منزل نماز بخواند يا نه ج - على الظاهر مغارسه باطل است و به اين نحو زمين مال غارس نمىشود و فروش صحيح نيست و خريدار مالك نمىشود.
س 48 - اشخاصى به بنگاه ما گندم مىفروشند و ما با دريافت حق العمل آنها را مىفروشيم ولى چون اغلب گندم ها به وعده يك ماه يا دو ماه بيشتر يا كمتر فروش مىشود و اين امر باعث عقب افتاد گى داد و ستد صاحبان گندم مىگردد بدين جهت با رضايت اصرار دارند كه به نسبت مدت در هر ماه خروارى دو تومان الى