و آهسته خواندن نماز بايد به تكليف خود عمل نمايد.
مسأله 1579 - قضاى نمازهاى ميت به ترتيب خوانده شود، و اگر ترتيب آنها را نمىدانند بايد با اجير شرط كنند، به قدرى نماز بخواند كه ترتيب به عمل آيد گرچه بدانند كه ميت ترتيب نمازهاى خود را مىدانسته.
مسأله 1580 - اگر با اجير شرط كنند كه عمل را به طور مخصوصى انجام دهد، بايد همان طور به جا آورد. و اگر با او شرط نكنند، بايد در آن عمل به تكليف خود رفتار نمايد.
مسأله 1581 - اگر با اجير شرط نكنند كه نماز را با چه مقدار از مستحبات آن بخواند، بايد مقدارى از مستحبات نماز را كه معمول است به جا آورد.
مسأله 1582 - اگر انسان چند نفر را براى نماز قضاى ميت اجير كند بايد براى هر كدام آنها وقتى را معين نمايد مثلا اگر با يكى از آنها قرار گذاشت كه از صبح تا ظهر نماز قضا بخواند، با ديگرى قرار بگذارد كه از ظهر تا شب بخواند و نيز بايد نمازى را كه در هر دفعه شروع مىكند معين نمايد مثلا قرار بگذارد اول نمازى را كه مىخواند صبح باشد يا ظهر يا عصر و همچنين بايد با آنها قرار بگذارد كه در هر دفعه نماز يك شبانه روز را تمام كنند و اگر ناقص بگذارند آن را حساب نكنند و دفعه بعد نماز يك شبانهروز را از سر شروع نمايند.
مسأله 1583 - اگر كسى اجير شود كه مثلا در مدت يك سال نمازهاى ميت را بخواند و پيش از تمام شدن سال بميرد، بايد براى نمازهايى كه مىدانند به جا نياورده ديگرى را اجير نمايند بلكه براى نمازهايى هم كه احتمال مىدهند به جا نياورده بايد بنابر احتياط واجب اجير بگيرند.
مسأله 1584 - كسى را كه براى نمازهاى ميت اجير كردهاند، اگر پيش از تمام كردن نماز بميرد و اجرت همه آنها را گرفته باشد، چنانچه شرط كرده باشند كه تمام نمازها را خودش بخواند، بايد اجرت مقدارى را كه نخوانده از مال او به ولى ميت بدهند، مثلا اگر نصف آنها را نخوانده، بايد نصف پولى را كه