ج: هر گاه جميع استخوانهاى ميت بدون گوشت باشد واجب است جميع اعمال مربوط به ميت انجام شود، مگر آنچه از شهيد ساقط است و احوط در كفن، قطعات سه گانه است و استقبال در دفن نيز معتبر است، تا حد امكان و اگر او را در همان كيسه بدون غسل و كفن و بدون رعايت قبله دفن كردهاند، اگر موجب هتك نيست، نبش كنند.
س - زن حامله هنگام وضع حمل مرده در حالى كه سر بچه از رحم بيرون آمده و بقيه بدن داخل رحم مانده و مرده است بچه را چگونه غسل دهند، آيا بايد شكم مادر را پاره كرد و بچه را بيرون آورد؟
ج: پس از چهار ماه غسل واجب است، نسبت به آنچه كه سقط شده و بيرون آمده، و احوط رعايت غسل سر بچه است.
نماز:
س: مسأله چهار عروه بدين قرار است (لا يعفى عن دم الرعاف ولا يكون من الجروح...) مستدعى است بيان فرمائيد خونى كه بدون علت از بينى انسان بيرون بيايد به لباس و بدن بريزد قبل از نماز يا در حال نماز مضر است يا نه؟ هر گاه كمتر از درهم باشد؟
ج: كمتر از درهم بعيد نيست معفو باشد و عبارت عروه عدم عفو از حيث خون جروح است كه مازاد درهم هم معفو است نه از حيث عفو ما دون درهم، بلكه مازاد درهم معفو نيست.
س: هر گاه براى تحبيب قلوب و وحدت بين مسلمين در جماعت برادران اهل تسنن شركت كنيم و قهرا نماز فاقد جزء يا شرط يا همراه با مانع باشد آيا اين نماز صحيح است در سه وقت و مجزى و اعاده و قضا ندارد با فرض اين كه اضطرار و ضرورت نيست و مىتواند در مكان ديگر يا زمان ديگر بدون هيچ اشكالى نماز به طريق شيعه بخواند و همچنين در تقيه در موضوعات مثل وقوف در عرفات روزى كه قاضى عامه حكم كرده با اين كه شك دارد يا يقين به خلاف دارد؟