براى كسب و نقل اثاثيه و لوازم كار، محل و مكانى ندارد در اين صورت آيا حق مطالبه چيزى را از مالك دارد يا نه.
ج - با فرض آن كه آنچه مالك گرفته بعنوان مال الاجاره بوده مستأجر حقى به مالك ندارد و آنچه مصرف كرده اگر به امر مالك بوده و قصد مجانى نداشته مالك ضامن است و اعيانى كه مستأجر از قبيل برق و غيره در مغازه ها دارد ملك خود مستأجر است.
س - 161 - مغازهاى است جهت كرايه ظروف آماده است ظروفى كه براى كرايه برده مىشود بعضى اوقات سهوا وغفلة بعضى از آنها شكسته مىشود و بهاء ظروف شكسته را مغازه دار از كرايه كنند گان مىگيرد چه صورت دارد.
ج - در صورت اتلاف كرايه كنند گان مطلقا ضامن هستند و در صورت تلف با تعدى و تفريط ضامنند و در صورت عدم تعدى و تفريط ضامن نيستند مگر در ضمن عقد شرط ضمان شده باشد كه در اين صورت نيز ضامن هستند.
س 162 - مغازه خشك شوئى لباس، در جنب مغازه گاز فروشى قرار گرفته در گاز فروشى آتش سوزى شده و به مغازه خشك شوئى سرايت كرده و جميع لباسهاى موجود با جميع اسباب و لوازم مغازه سوخته شده صاحب مغازه در حفظ لباسها و غيره تقصيرى نكرده است آيا مشار اليه لباسهاى مردم را كه سوخته است ضامن است يا خير.
ج - در فرض سؤال اگر در ضبط البسه كوتاهى نكرده صاحب خشك شوئى ضامن نيست و در نزاع موضوعى مرافعه شرعيه لازم است.
س 163 - اگر زمين را اجاره دهند و در ضمن عقد اجاره شرط كنند كه مستأجر از مال خود ساختمانى در آن احداث و پول ساختمان را به تدريج از بابت اجاره محل منظور، محسوب نمايد و شرط شود كه بعد از مدت اجاره مجددا با همين مستأجر تجديد اجاره به عمل آيد و تا وقتى كه طلب مستأجر تماما مستهلك