مسأله 885 - اگر در نمازى چيزى مانند ديوار بين او و قبر مطهر باشد كه بىاحترامى نشود اشكال ندارد، ولى فاصله شدن صندوق شريف و ضريح و پارچهاى كه روى آن افتاده كافى نيست.
شرط چهارم آن كه مكان نمازگزار اگر نجس است به طورى تر نباشد كه رطوبت آن به بدن يا لباس او برسد ولى جائى كه پيشانى را بر آن مىگذارد اگر نجس باشد در صورتى كه خشك هم باشد نماز باطل است، و احتياط مستحب آنست كه مكان نمازگزار اصلا نجس نباشد.
مسأله 886 - بنابر احتياط مستحب بايد زن عقبتر از مرد بايستد و جاى سجده او از جاى ايستادن مرد كمى عقبتر باشد.
مسأله 887 - اگر زن برابر مرد يا جلوتر بايستد و با هم وارد نماز شوند، بهتر آنست كه نماز را دوباره بخوانند.
مسأله 888 - اگر بين مرد و زن، ديوار يا پرده يا چيز ديگرى باشد نمازشان صحيح است، و احتياط مستحب هم در دوباره خواندن نيست.
شرط پنجم آن كه جاى پيشانى نمازگزار از جاى زانوهاى او، بيش از چهار انگشت بسته پستتر يا بلند تر نباشد، و احتياط واجب آن است كه از سر انگشتان پا هم بيشتر از اين پست و بلند تر نباشد.
مسأله 889 - بودن مرد و زن نامحرم در جاى خلوت مكروه است و احتياط شديد در ترك آن است، و احتياط در نماز نخواندن در آنجا است ليكن اگر خواند نمازش باطل نيست.
مسأله 890 - نماز خواندن در جائى كه تار و مانند آن استعمال مىكنند باطل نيست ولى گوش دادن به آنها حرام است.
مسأله 891 - در خانه كعبه و بر بام آن نماز واجب خواندن مكروه است ولى در حال ناچارى مانع ندارد.
مسأله 892 - خواندن نماز مستحب در خانه كعبه و بر بام آن اشكال ندارد، بلكه مستحب است در داخل خانه مقابل هر ركنى دو ركعت نماز بخوانند.
جاهائى كه نماز خواندن در آنها مستحب است مسأله 893 - در شرع مقدس اسلام بسيار سفارش شده است، كه نماز را در مسجد بخوانند و بهتر از همه مسجدها مسجد الحرام است و بعد از آن مسجد پيغمبر صلى الله عليه