كسانى كه حاضرند، با پشت دست خاك بر قبر بريزند و بگويند ((انا لله وانا اليه راجعون)). اگر ميت زن است كسى كه با او محرم مىباشد او را در قبر بگذارد و اگر محرمى نباشد خويشانش او را در قبر بگذارند.
مسأله 625 - مستحب است قبر را مربع يا مربع مستطيل بسازند و به اندازه چهار انگشت از زمين بلند كنند و نشانهاى روى آن بگذارند كه اشتباه نشود و روى قبر آب بپاشند، و بعد از پاشيدن آب كسانى كه حاضرند، دستها را بر قبر بگذارند و انگشتها را باز كرده در خاك فرو برند و هفت مرتبه سوره مباركه ((انا انزلناه)) بخوانند و براى ميت طلب آمرزش كنند و اين دعا را بخوانند:
((اللهم جاف الارض عن جنبيه و اصعد اليك روحه و لقه منك رضوانا واسكن قبره من رحمتك ما تغنيه به عن رحمة من سواك.
مسأله 626 - پس از رفتن كسانى كه تشييع جنازه كردهاند مستحب است ولى ميت يا كسى كه از طرف ولى اجازه دارد، دعاهايى را كه دستور داده شده، به ميت تلقين كند.
مسأله 627 - بعد از دفن مستحب است صاحبان عزا را سر سلامتى دهند ولى اگر مدتى گذشته است كه بواسطه سر سلامتى دادن، مصيبت يادشان مىآيد، ترك آن بهتر است، و نيز مستحب است تا سه روز براى اهل خانه ميت غذا بفرستند و غذا خوردن نزد آنان و در منزلشان مكروه است.
مسأله 628 - مستحب است انسان در مرگ خويشان، مخصوصا در مرگ فرزند صبر كند و هر وقت ميت را ياد مىكند ((انا لله و انا اليه راجعون)) بگويد، و براى ميت قرآن، بخواند و سر قبر پدر و مادر از خداوند حاجت بخواهد و قبر را محكم بسازد كه زود خراب نشود.
مسأله 629 - جائز نيست انسان در مرگ كسى صورت و بدن را بخراشد و به خود لطمه بزند.
مسأله 630 - پاره كردن يقه در مرگ غير پدر و برادر جائز نيست، و احتياط