محمد وآل محمد و أن تدخلني في كل خيرا دخلت فيه محمدا وآل محمد و أن تحرجني من كل سوء أخرجت منه محمدا وآل محمد صلواتك عليه و عليهم اللهم إني اسئلك خير ما سئلك به عبادك الصالحون واعوذ بك مما استعاذ منه عبادك المخلصون.
مسأله 1530 - در زمان غائب بودن امام (عليه السلام) مستحب است بعد از نماز عيد فطر و قربان دو خطبه بخوانند. و بهتر آنست كه در خطبه عيد فطر احكام زكات فطره و در خطبه عيد قربان احكام قربانى را بگويند.
مسأله 1531 - نماز عيد سوره مخصوصى ندارد ولى بهتر است كه دو ركعت اول آن سوره شمس (سوره 91) و در ركعت دوم سوره غاشيه (سوره 88) را بخوانند يا در ركعت اول سوره سبح اسم (سوره 87) و در ركعت دوم سوره شمس (سوره 91) را بخوانند.
مسأله 1532 - مستحب است نماز عيد را در صحرا بخوانند ولى در مكه مستحب است در مسجد الحرام خوانده شود.
مسأله 1533 - مستحب است پياده و پا برهنه و باوقار به نماز عيد بروند و پيش از نماز غسل كنند و عمامه سفيد بر سر بگذارند.
مسأله 1534 - مستحب است در نماز عيد بر زمين سجده كنند و در حال گفتن تكبيرها دستها را بلند كنند و كسى كه نماز عيد مىخواند، اگر امام جماعت است يا فرادى نماز مىخواند، نماز را بلند بخواند.
مسأله 1535 - بعد از نماز مغرب و عشاء شب عيد فطر و بعد از نماز صبح آن و بعد از نماز عيد فطر بلكه بعد از نماز ظهر و عصر روز عيد نيز مستحب است اين تكبيرها را بگويد: الله اكبر الله اكبر لا إله الا الله والله اكبر الله اكبر و لله الحمد الله اكبر على ما هدانا.
مسأله 1536 - مستحب است انسان در عيد قربان بعد از ده نماز كه اول آنها نماز ظهر روز عيد و آخر آنها نماز صبح روز دوازدهم است تكبيرهائى را كه در مسأله پيش گفته شد بگويد و بعد از آن بگويد: الله اكبر على ما رزقنا من بهيمة