وظيفه چيست؟
ج - بايد او را در مطاف، طواف دهند هر چند نامحرم او را پشت كند.
37 - س - كسى كه وظيفه اش اتمام و اعاده طواف است، اتمام كرد و مشغول اعاده بود كه دوباره در يكى از شوطهاى طواف قطع شد مثل اول، آيا اين طواف را نيز بايد اتمام و اعاده نمايد؟
ج - فرقى نيست.
38 - س - شخصى در حال طواف افتاد و غش كرد و چند ساعت بعد به هوش آمد، آيا مىتواند از همان جا كه طواف را قطع كرده بود شروع كند و باقى اعمال را ادامه دهد يا نه؟
ج - اگر قبل از شوط چهارم بوده، وضو بگيرد و طواف را اعاده نمايد، و اگر بعد از شوط چهارم بوده، بايد وضو بگيرد و طواف را اتمام كند.
39 - س - آيا بعض شوطهاى طواف و سعى براى كسانى كه قادر نباشند خودشان انجام دهند، قابل نيابت است يا نه؟
ج - بلى، قابل است.
40 - س - با وضعيت فعلى كه جمعيت حجاج خيلى زيادند، وعده اى از ضعفاء نمىتوانند در مطاف طواف كنند، آيا توسعه در مطاف هست و نيز خلف مقام كه يا نمىشود نماز خواند و يا مصادف با اذيت طواف كنندگان است و اطمينان از تمام كردن نماز مخصوصا براى ضعفاء نيست، نماز خواندن در دور تر چه حكمى دارد و آيا شخصى كه وارد مكه شد مىتواند فورا به اعمال طواف و نماز هر جور كه ممكن باشد مشغول شود يا بايد در حال احرام بماند كه وقت ضيق شود، مثلا تا شب نهم، و آن وقت چنين كند، و معلوم است براى همه كس ميسر نيست؟
ج - اگر مىتوانند ولو در وقت خلوت در مطاف طواف كنند بايد در حد آن طواف نمايند، و نماز خواندن در مكان دور در مورد ضرورت مانع ندارد، و صبر لازم نيست.
41 - س - دخترى در كودكى و يا اوائل سنين بلوغ جنب شده و تا كنون هم ازدواج نكرده است، با توجه به اين كه در سنين بالاتر نمىدانسته به واسطه فعلى كه در كودكى انجام شده جنب گشته است و در نتيجه غسل جنابت را تا حال انجام نداده است و با اين كيفيت