طواف او صحيح است يا خير و چنانچه اعمال مترتبه و تقصير را انجام داده وظيفه او چيست؟
ج - اگر بعد از دور چهارم بوده به احتياط واجب آن را تمام كند و بعد يك طواف ديگر بجا آورد و اگر قبل از دور چهارم بوده در فرض سؤال بايد يك طواف ديگر بجا آورد، و با فرض جهل ظاهر اين است كه اعمال مترتبه صحيح و از احرام خارج شده است.
17 - س - كسى در شوط آخر محدث شده است و بدون طهارت شوط را اتمام كرده و بعد وضو گرفته و طواف را اعاده نموده است و نماز و سعى و تقصير را انجام داده است، آيا صحيح است و وظيفه چيست؟
ج - بايد قسمتى از طواف را كه بى وضو انجام داده با وضو بجا آورد و بعد از آن نماز طواف بخواند.
18 - س - كسى توهم كرده است كه در طواف، مقدارى در اثر فشار جمعيت برده شده ولى براى او جزمى نيست، و چون نمىتوانسته برگردد و تدارك كند، بقيه شوط تا محل تدارك را به قصد احتياط و رجاء انجام مىدهد كه اگر شوط او باطل است زيادى لغو باشد و اگر شوط او صحيح است زياده از طواف باشد و بعد بقيه اشواط طواف را بجا آورده و اين شوط را به حساب نياورده است، آيا اين طواف صحيح است يا خير؟
ج - صحيح نيست.
19 - س - كسى در وقت طواف شك در اشواط پيدا كرد و چون گمانش به يك طرف بيشتر بود بنا را بر آن طرف گذاشت و بعد از انجام اعمال يقين به صحت طواف خود پيدا كرد، آيا طواف او صحيح است؟
ج - صحيح است.
20 - س - كسى در شوط چهارم از حجر الاسود تا اول حجر اسماعيل را پيمود و فكر كرده است كه چون اول شوط چهارم نيت جدا در اين شوط نداشته بايد اين قسمت شوط را اعاده كند لذا بقيه شوط را بدون نيت رفته، و از حجر الاسود به قصد شوط چهارم طواف كرده است، آيا اشكالى در طواف حاصل مىشود؟
ج - اشكال دارد.