مقدم بدارد طواف و سعيش صحيح است، و احتياط در اعاده طواف است.
مسأله 15 - اگر طواف نساء را سهوا بجا نياورد تا برگشت از حج پس اگر مىتواند بايد خودش برگردد و بجا بياورد، و اگر نمىتواند يا مشقت دارد نايب بگيرد و پس از بجا آوردن زن به او حلال مىشود.
مسأله 16 - اگر كسى طواف واجب را - چه طواف عمره و چه طواف حج و چه طواف نساء - فراموش كرد و برگشت و با زن نزديكى كرد بايد يك هدى در مكه قربانى كند. و احتياط آن است كه شتر باشد، و اگر مىتواند خودش برود و طواف و نماز آن را بجا آورد. و احتياطا در غير طواف نساء سعى را هم بجا آورد. و اگر نمىتواند يا مشقت دارد نايب بگيرد.
مسأله 17 - اگر كسى طواف را چه طواف عمره يا طواف زيارت از روى جهل به مسأله بجا نياورد و برگشت به محل خود بايد حج را اعاده كند و يك شتر قربانى كند.
مسائل متفرقه اعمال بعد از منى و طواف نساء 1 - س - اگر كسى تنها اين ترس را داشته باشد كه بعد از برگشت از منى در اثر ازدحام نتواند طواف كند يا به مشقت بيفتد، آيا مىتواند اعمال حج را مقدم دارد يا نه؟
ج - مورد جواز تقديم نيست، و نمى تواند مقدم بدارد.
2 - س - اعمال حج را به جهت خوف حيض بر اعمال منى مقدم داشت، ولى چون طواف يا سعى را قطع كرده بود، بطورى كه مىبايد اتمام و اعاده كند و چنين كرد، آيا بعد از اعمال منى بر او چيزى نيست؟
ج - اگر وظيفه را انجام داده چيزى بر او نيست.
3 - س - آيا نايب هم اگر خوف حيض يا مرض داشته باشد مىتواند اعمال حج را بر وقوفين و اعمال منى مقدم بدارد يا نه؟
ج - مانع ندارد.
4 - س - كسانى كه اعمال حج را قبل از اعمال منى انجام مىدهند، آيا مىتوانند سعى