است كه بقيه را تا چهارده شوط تتميم كند و يك نماز ديگر هم بجا آورد و طواف و نماز را اعاده كند، و اگر كمتر از چهار شوط زياد كرده و موالات عرفيه به هم خورده است احتياط واجب اعاده طواف و نماز است و اگر موالات عرفيه به هم نخورده حكم صورت قبل را دارد.
55 - س - شخصى طواف حج واجب خود را غلط انجام داده و پس از آن چندين بار حج نيابى انجام داده است، تكليف او در مورد حج خود و ديگر حجها چيست؟
ج - مانع ندارد و بايد طواف حج خود را تدارك كند، و حج هاى نيابى كه انجام داده صحيح هستند.
56 - س - شخصى طواف خود را انجام داده است و بعدا دو شوط طواف رجاءا براى جبران نقص احتمالى بجا مىآورد، آيا اين عمل خللى به طواف او مىرساند؟
ج - ضرر ندارد، ولى جبران نقص نمىكند.
57 - س - شخصى در دور پنجم طواف عذرى برايش پيش آمد، آيا بعدا بايد همين طواف را تكميل كند، يا طواف ديگرى انجام دهد؟
ج - بايد همين طواف را تكميل كند.
58 - س - شخصى در حين طواف، اندكى خون در بينى خود مىبيند و آن را با دستمال پاك مىكند و طواف خود را تمام مىنمايد، آيا اين طواف صحيح است؟
ج - اگر بينى او نجس شده بايد بينى خود را آب بكشد و طواف را تكميل كند، و اگر بدون تطهير بينى طواف را ادامه داده، احتياط آن است كه بعد از تكميل و نماز، طواف و نماز را اعاده كند. و هم چنين اگر دستمال نجس همراه او بوده است.
59 - س - شخصى در شوط دوم طواف شك مىكند كه آيا طواف را به نيت منوب عنه يا به نيت خود آغاز كرده است، وظيفه او چيست؟
ج - احتياط آن است كه طواف را به نيت منوب عنه اتمام كند و پس از نماز، دو مرتبه آن را با نماز ديگر اعاده كند.
60 - س - شخصى در اثناء طواف به خاطر تقبيل ولمس بيت الله الحرام از مسير خود منحرف شده، و نمىداند در بازگشت، طواف را از همان نقطه كه رها كرده بود ادامه داده است يا نه، آيا طوافش صحيح است؟