11 - س - كسى كه بعد از تقصير در عمره تمتع متوجه شود كه وضوى او باطل بوده يا وضو نداشته و با اين حال طواف كرده و نماز طواف خوانده است، وظيفه او چيست؟
ج - طواف و نماز را اعاده كند و عمره او صحيح است.
12 - س - شخصى در حال طواف، كعبه را بوسيده است و احتمال مىدهد كه در آن حال چند قدم راه هم رفته باشد، فعلا وظيفه او چيست و البته اين شك بعد از عمل براى او حادث شده است؟
ج - طواف او صحيح است.
13 - س - اگر در اثناء طواف شك در صحت شوط سابق يا جزئى از شوطى كه مشغول است و محل آن گذشته است بكند چه حكمى دارد، مثلا نمىداند كه از مقابل حجر كه عبور كرده از حد مطاف خارج بوده است يا نه؟
ج - اگر مسأله را مىدانسته و مى خواسته است عمل صحيح را انجام دهد، يعنى غافل نبوده، طواف صحيح است.
14 - س - اگر طواف يا سعى يا نماز طواف در عمره به جهتى باطل شده باشد و شخص بدون توجه به آن، تقصير نموده باشد و لباس پوشيده و بعد متوجه شده كه عمل مزبور باطل بوده است وظيفه او چيست و كفاره دارد يا نه؟
ج - بايد عمل باطل شده را جبران كند، و ظاهر اين است كه از احرام خارج شده و كفاره ندارد.
15 - س - كسى در شوط ششم طواف، نجاستى در بدن ديده و يقين كرده كه از شوطهاى قبل اين نجاست در بدن او بوده است، بدون توجه به مسأله طواف را تكميل كرده و بعدا بدن را تطهير نموده و طواف را اعاده كرده است و عمره را تمام كرده است، آيا عمل او صحيح است يا خير؟
ج - بايد مقدارى از طواف را كه بعد از يقين به نجاست باقى مانده اعاده كند و بعد نماز طواف را بخواند، و ظاهر اين است كه از احرام خارج شده و با اتمام طواف و نماز طواف مذكور، عمل صحيح است.
16 - س - كسى در اثناء طواف آن را قطع كرده و از اول شروع كرده است آيا