مسأله 35 - واجب نيست در حال طواف روى طواف كننده طرف جلو باشد بلكه جايز است به يمين و يسار نگاه كند و صفحه صورت را برگرداند بلكه به عقب نگاه كند، و مىتواند طواف را رها كند و خانه را ببوسد و برگردد از همانجا اتمام كند.
مسأله 36 - جائز است در بين طواف براى رفع خستگى و استراحت بنشيند يا درازا بكشد و بعد از همانجا اتمام كند، ولى نبايد آن قدر طول دهد كه موالات عرفيه به هم بخورد، و اگر آن قدر نشست احتياط آن است كه اتمام كند و اعاده نمايد.
مسائل متفرقه طواف مسأله 1 - در طواف در مقابل حجر اسماعيل بايد طورى حركت كند كه طواف بيت صادق باشد و به نحو متعارف باشد و مخفى نماند كه حجر اسماعيل از بيت نيست هر چند بايد در خارج آن طواف كرد.
مسأله 2 - در صورت امكان ولو در وقت خلوت بايد طواف در حد بين مقام ابراهيم و خانه كه مسافت بيست و شش ذراع و نيم است باشد و دور تر از آن حد، كفايت نمىكند و در صورت عدم امكان ولو در وقت خلوت، طواف در خارج حد مزبور مانع ندارد با مراعات الاقرب فالاقرب.
مسأله 3 - هر گاه در طواف خانه خدا مثلا در چند قدم از طواف اشكالى پيش آمد مثل اين كه او را بىاختيار بردند، همان چند قدم را بايد از سر بگيرد و اگر از حجر الاسود به قصد طواف شروع كند، اشكال دارد.
مسأله 4 - اگر در طواف بى اختيار او را ببرند، اعاده آن مقدار لازم است و بايد طواف را صحيح انجام دهد و خودش به اختيار طواف كند و چنانچه ممكن نيست بايد در وقت خلوت طواف نمايد ولى بايد دانست كه منظور از بىاختيار شدن اين نيست كه در اثر فشار جمعيت تندتر برود بلكه در اين صورت اگر قدمها را به اختيار خود بر مىدارد ضرر ندارد و طوافش صحيح است.
مسأله 5 - اگر در حال طواف در اثر فشار و ازدحام جمعيت پشت به خانه شود و قسمتى از طواف به اين صورت انجام گيرد يا در اثر فشار جمعيت، شخص را مقدارى جلو ببرند