مسأله 7 - اگر در اثناء طواف حدث اكبر مثل جنابت يا حيض عارض شود بايد فورا از مسجد الحرام بيرون رود، پس اگر پيش از تمامى دور چهارم بود پس از غسل طواف را اعاده كند.
مسأله 8 - اگر عذر داشته باشد از وضو و غسل، واجب است تيمم كند بدل از وضوء يا بدل از غسل.
مسأله 9 - اگر تيمم كرد بدل از غسل، و حدث اصغر عارض شد، براى حدث اكبر لازم نيست تيمم كند، بلكه براى حدث اصغر بايد تيمم كند، و تا حدث اكبر براى او حاصل نشده و عذرش باقى است همان تيمم اول كافى است، لكن احتياط مستحب آنست كه تيمم بدل از غسل هم بكند.
مسأله 10 - احتياط واجب آنست كه اگر اميد دارد كه عذرش از وضوء يا غسل مرتفع شود صبر كند تا وقتى كه وقت تنگ شود يا اميدش قطع شود.
مسأله 11 - اگر با وضوء بوده و شك كند كه حدث عارض شده است يا نه، بنا بر وضوء داشتن بگذارد و لازم نيست وضوء بگيرد، و هم چنين اگر از حدث اكبر پاك بوده و شك كند كه حدث عارض شده.
مسأله 12 - اگر محدث به حدث اصغر يا اكبر بوده و شك كند كه وضوء گرفته يا نه يا غسل كرده يا نه بايد در فرض اول وضوء بگيرد و در فرض دوم غسل كند.
مسأله 13 - اگر بعد از تمام شدن طواف شك كند كه با وضوء آن را بجا آورده يا نه يا شك كند با غسل آن را بجا آورد يا نه طواف او صحيح است، لكن براى اعمال بعد بايد طهارت تحصيل كند.
مسأله 14 - اگر در اثناء طواف شك كند كه وضوء داشته يا نه پس اگر بعد از تمامى دور چهارم است طواف را رها كند و وضوء بگيرد و از همانجا تتمه طواف را بجا آورد، و اگر قبل از تمام شدن دور چهارم است احتياط واجب آن است كه طواف را تمام كند و اعاده كند.
مسأله 15 - در تمام صورت هائيكه در شك گفتهشد كه بنابر طهارت بگذارد يا طوافش صحيح است بهتر آن است كه تجديد وضوء كند و رجاءا غسل بجا آورد، چون ممكن