مسأله 6 - اگر شك داشته باشد كه لباسش يا بدنش نجس است مىتواند با آن حال طواف كند، و صحيح است چه بداند كه پيشتر از اين پاك بوده يا نداند، لكن اگر بداند كه پيشتر نجس بوده و نداند كه تطهير شده است نمىتواند با آن حال طواف كند بلكه بايد تطهير كند و طواف كند.
مسأله 7 - اگر در بين طواف نجاستى به بدن يا لباس او عارض شود اظهر آن است كه دست از طواف بردارد و جامه يا بدن را تطهير كند و طواف را از همانجا تمام كند، و طواف او صحيح است.
مسأله 8 - اگر در بين طواف نجاستى در بدن يا لباس خود ببيند و احتمال بدهد كه در اين حال نجاست حاصل شده ظاهرا حكم مسأله هفتم را دارد.
مسأله 9 - اگر در بين طواف علم پيدا كند كه نجاست به بدن يا لباس او از اول بوده احتياط آنست كه طواف را رها كند و تطهير كند، و از همانجا بقيه طواف را تمام كند و بعد از آن طواف را اعاده كند خصوصا اگر تطهير زياد طول بكشد، و در اين صورت بعد از اتمام، نماز طواف را بخواند و پس از آن طواف را اعاده كند و نماز طواف را نيز اعاده كند، و در اين احتياط فرقى نيست بين آن كه بعد از چهار دور علم پيدا كند يا قبل از آن، گرچه در صورت دوم احتياط شديدتر است.
مسأله 10 - اگر فراموش كند نجاست را و طواف كند، احتياط واجب اعاده است، و همينطور است اگر در بين طواف يادش بيايد.
چهارم - ختنه كردن است در حق مردان و اين شرط در زنها نيست، و احتياط واجب آن است كه در باره بچههاى نا بالغ مراعات شود.
مسأله 1 - اگر بچه را كه ختنه نشده وادار به احرام كنند يا او را محرم كنند احرام او صحيح است ولى طواف او صحيح نيست، پس اگر محرم به احرام حج شود چون طواف نساء او باطل است بنابر احوط حلال شدن زن بر او مشكل مىشود مگر آن كه او را ختنه كنند و طواف دهند يا خودش بعد از ختنه شدن طواف كند يا آن كه نايب براى او بگيرند تا طواف كند.
مسأله 2 - اگر بچه ختنه كرده به دنيا بيايد طواف او صحيح است.