1 - اعضاى آن خانواده را در احكام دين بصير و بينا مىگرداند.
2 - با حساب و تدبر گام برداشتن در راه زندگى اقتصادى را نصيب آنها مىكند تا هرگز در راه اسراف و تبذير اموال خود گام نگذارند و نيز مخارج خود را با در آمد حلال خود تنظيم كنند تا از حد اعتدال تجاوز نكنند و به ورطه حرام نيفتند.
3 - كوچكترهاى آنها، بزرگترهاشان را احترام كنند.) در اينجا در رابطه با شناخت دين، قبل از هر چيز بايد به اين موضوع توجه داشت كه دين مقدس اسلام، قانونگزارى را تنها در شأن خدا مىداند، چه اين كه آن ذات مقدس است كه انسانها را آفريده و به مصالح و مفاسد زندگى آنها و خواستههاى فطرى آنان كاملا آگاه است، چنان كه قانونگزار قوانين زندگى و بقاى موجودات ديگر نيز، آن ذات مقدس است و بس. و او كه هم، مقنن قوانين و هم، هدايتگر راه زندگى است، قوانين زندگى انسانها را به عنوان وظايف فرهنگى، عبادى، سياسى، اقتصادى، اخلاقى، جسمى، روانى فردى و اجتماعى به وسيله پيغمبران عالىمقام و جانشينان والاقدر آنها به انسانها ابلاغ نموده است و بطور كلى اين احكام و قوانين بر 3 دسته است:
1 - احكام اعتقادى 2 - احكام اخلاقى 3 - احكام عملى دسته اول: شامل توحيد و عدل و ديگر صفات ثبوتيه و سلبيه آن ذات ذوالجلال، كه صفات جمال و جلال نيز ناميده مىشود مىگردد. و نيز شامل موضوع نبوت كه بالزوم بعثت پيامبران خدا و صفات و خصوصيات آنها ارتباط دارد و همچنين شامل موضوع امامت كه با مسأله ولايت و امامت ائمه دوازده گانه