پاك مىشود و نماز خواندن مانعى ندارد و چنانچه چيزى هم به آن برسد نجس نمىشود.
مسأله 69 - لازم است با سه سنگ يا سه پارچه مخرج را پاك كنند، با اطراف يك سنگ يا يك پارچه كافى نيست و با استخوان و سرگين پاك نمىشود و پاك كردن با چيزهائى كه احترام آنها لازم است، مانند كاغذى كه اسم خدا بر آن نوشته شده حرام است و اگر محل را با آن پاك كند، پاك نمىشود و نماز با آن نمىتواند بخواند.
مسأله 70 - اگر شك كند كه مخرج را تطهير كرده يا نه، لازم است تطهير نمايد اگر چه هميشه بعد از بول يا غائط فورا تطهير مىكرده.
مسأله 71 - اگر بعد از نماز شك كند كه قبل از نماز مخرج را تطهير كرده يا نه، نمازى كه خوانده صحيح است، ولى براى نمازهاى بعد، بايد تطهير كند.
استبراء مسأله 72 - استبراء، عمل مستحبى است كه مردها بعد از بيرون آمدن بول انجام مىدهند، و آن داراى اقسامى است، و بهترين آنها اين است كه بعد از قطع شدن بول، اگر مخرج غائط نجس شده، اول آن را تطهير كنند، بعد سه دفعه با انگشت ميانه دست چپ، از مخرج غائط تا بيخ آلت بكشند و بعد شست را روى آلت و انگشت پهلوى شست را زير آن بگذارند و سه مرتبه تا ختنهگاه بكشند و پس از آن سه مرتبه سر آلت را فشار دهند.
مسأله 73 - آبى كه گاهى بعد از ملاعبه و بازى كردن، از انسان خارج مىشود و به آن مذى مىگويند پاك است، و نيز آبى كه گاهى بعد از منى بيرون مىآيد و به آن وذى گفته مىشود و آبى كه گاهى بعد از بول بيرون مىآيد و به آن ودى مىگويند اگر بول به آن نرسيده باشد پاك است. و چنانچه انسان بعد از بول استبراء كند و بعد آبى از او خارج شود و شك كند كه بول است يا يكى از اينها، پاك مىباشد.