نمىتوانند به يكديگر نگاه محرمانه نمايند و گمان به اين كه وكيل صيغه را خوانده است كفايت نمىكند ولى اگر وكيل بگويد صيغه را خواندهام كافى است.
مسأله 2362 - اگر زنى كسى را وكيل كند كه مثلا ده روزه او را به عقد مردى در آورد و ابتداى ده روز را معين نكند در صورتى كه از گفته زن معلوم شود كه به وكيل اختيار كامل داده آن وكيل مىتواند هر وقت كه بخواهد او را ده روز به عقد آن مرد در آورد و اگر معلوم باشد كه زن، روز يا ساعت معينى را قصد كرده، بايد صيغه را مطابق قصد او بخواند.
مسأله 2363 - يك نفر مىتواند براى خواندن صيغه عقد دائم يا غير دائم از طرف طرف زن و مرد وكيل شود و نيز مرد مىتواند از طرف زن وكيل شود و او را براى خود به طور دائم يا غير دائم عقد كند و همچنين زن مىتواند از طرف مرد وكيل شود كه خود را به عقد او در آورد ولى احتياط مستحب آن است كه عقد را دو نفر بخوانند.
دستور خواندن عقد دائم مسأله 2364 - اگر صيغه دائم را خود زن و مرد بخوانند و اول زن بگويد:
زوجتك نفسى على الصداق المعلوم (يعنى خود را زن تو نمودم به مهرى كه معين شده) پس از آن بدون فاصله مرد بگويد: قبلت التزويج (يعنى قبول كردم اين ازدواج را) عقد صحيح است و اگر ديگرى را وكيل كنند كه از طرف آنها صيغه عقد را بخواند چنانچه مثلا اسم مرد احمد و اسم زن فاطمه باشد و وكيل زن بگويد:
زوجت موكلتى فاطمة موكلك احمد على الصداق المعلوم، پس بدون فاصله وكيل مرد بگويد: قبلت لموكلى احمد على الصداق صحيح مىباشد. و بهتر آن است لفظى كه مرد مىگويد، با لفظى كه زن مىگويد مطابق باشد، مثلا اگر زن زوجت مىگويد مردم هم قبلت التزويج بگويد.