كافى نيست. و اگر مدتى بعد از مردن او هم اجازه بدهند صحيح است و اگر بعضى از ورثه اجازه و بعضى رد نمايند وصيت در حصه آنهائى كه اجازه نمودهاند صحيح و نافذ است.
مسأله 2720 - اگر مصرفى را كه ميت معين كرده، از ثلث مال او بيشتر باشد، و پيش از مردن او ورثه اجازه بدهند كه وصيت او عملى شود، بعد از مردن او نمىتوانند از اجازه خود برگردند.
مسأله 2721 - اگر وصيت كند كه از ثلث او خمس و زكات يا بدهى ديگر او را بدهند و براى نماز و روزه او اجير بگيرند، و كار مستحبى هم مثل اطعام به فقرا انجام دهند چنانچه وصيت او به ترتيب باشد بايد آنچه مقدم است اگر چه مستحب باشد عمل كنند، و در صورتى كه ثلث زياد آمد دومى را اگر چه مانند نماز و روزه، واجب بدنى باشد بدهند و اگر از آن زياد آمد به مصرف واجب مالى برسانند و چنانچه ثلث زياد نيامد واجب مالى را از اصل مال بدهند، ولى اگر ثلث فقط به اندازه عمل به مستحب باشد واجب بدنى را بايد با اجازه ورثه بپردازند و واجب مالى را از اصل مال بپردازند و در صورتى كه وصيت او به ترتيب نباشد بايد ثلث را به نسبت بين آن سه وصيت تقسيم كنند و اگر كم آمد كسرى واجب مالى را از اصل مال بدون اجازه و كسرى واجب بدنى و عمل مستحب را با اجازه ورثه انجام دهند.
مسأله 2722 - اگر وصيت كند كه بدهى او را بدهند و براى نماز و روزه او اجير بگيرند و كار مستحبى هم انجام دهند، چنانچه وصيت نكرده باشد كه اينها را از ثلث بدهند، بايد بدهى او را از اصل مال بدهند و اگر چيزى زياد آمد، ثلث آن را به مصرف نماز و روزه و كارهاى مستحبى كه معين كرده برسانند و در صورتى كه ثلث كافى نباشد، پس اگر ورثه اجازه بدهند بايد وصيت او عملى شود و اگر اجازه ندهند، بايد نماز و روزه را از ثلث بدهند و اگر چيزى زياد آمد به مصرف كار مستحبى كه معين كرده، برسانند.