مسأله 1604 - مستحب است انسان در عيد قربان بعد از ده نماز كه اول آنها نماز ظهر روز عيد و آخر آنها نماز صبح روز دوازدهم است تكبيرهائى را كه در مسأله پيش گفته شد بگويد و بعد از آن بگويد: (و الله اكبر على ما رزقنا من بهيمة الانعام والحمد لله على ما ابلانا). ولى اگر عيد قربان را در منى باشد مستحب است بعد از پانزده نماز كه اول آنها نماز ظهر روز عيد و آخر آنها نماز صبح روز سيزدهم ذى حجه است، اين تكبيرها را بگويد.
مسأله 1605 - كراهت دارد نماز عيد را زير سقف بخوانند.
مسأله 1606 - اگر شك كند در تكبيرهاى نماز و قنوت هاى آن، چنانچه از محل آن تجاوز كرده به شك خود اعتنا نكند، ولى اگر از محل آن تجاوز نكرده است بنابر اقل بگذارد و اگر بعد معلوم شد كه گفته بوده اشكال ندارد.
مسأله 1607 - اگر قرائت يا تكبيرات يا قنوت ها را فراموش كند و نياورد و بعد از رفتن به ركوع يادش بيايد نمازش صحيح است.
مسأله 1608 - اگر ركوع يا دو سجده يا تكبيرة الاحرام را فراموش كند نمازش باطل مىشود.
مسأله 1609 - اگر در نماز عيد يك سجده يا تشهد را فراموش كند احتياط مستحب آن است كه بعد از نماز آن را رجاء بجا آورد. و اگر كارى كند كه براى آن سجده سهو در نمازهاى يوميه لازم است، احتياط مستحب آن است كه بعد از نماز رجاء دو سجده سهو براى آن بنمايد.
اجير گرفتن براى نماز مسأله 1610 - بعد از مرگ انسان، مىشود براى نماز و عبادت هاى ديگر او كه در زندگى بجا نياورده ديگرى را اجير كنند يعنى به او مزد دهند كه آنها را