نمىداند نماز را باطل مىكند، اگر عمدا با لباس غصبى نماز بخواند بنابر احتياط واجب نمازش باطل است و بايد آن نماز را با لباس غير غصبى اعاده كند.
مسأله 823 - اگر نداند يا فراموش كند كه لباس او غصبى است و با آن نماز بخواند نمازش صحيح است، ولى اگر خودش لباس را غصب كرده و به خاطر سهل انگارى و بى مبالاتى فراموش كند كه غصب كرده است بنابر احتياط لازم نمازش باطل است و بايد آن نماز را با لباس غير غصبى اعاده كند.
مسأله 824 - اشياء غصبى كوچك باشد يا بزرگ (مانند تسبيح - دستمال و...) اگر همراه نمازگزار باشد موجب بطلان نماز نمىشود.
مسأله 825 - اگر كسى براى حفظ جانش با لباس غصبى نماز بخواند يا مثلا براى اينكه دزد لباس غصبى را نبرد با آن نماز بخواند نمازش صحيح است.
مسأله 826 - اگر نداند يا فراموش كند كه لباس او غصبى است و در بين نماز بفهمد چنانچه چيز ديگرى كه عورت او را بپوشاند در تن دارد و مى تواند فورا بدون اينكه موالات يعنى پى در پى بودن نماز به هم بخورد لباس غصبى را بيرون آورد بايد آن را بيرون آورد و نمازش صحيح است ادامه داده تمام كند و اگر چيز ديگرى عورت او را نپوشانده يا نمى تواند فورا لباس غصبى را بيرون آورد يا اگر بيرون آورد پى در پى بودن نماز به هم مىخورد در صورتى كه به مقدار يك ركعت هم وقت داشته باشد بايد نمازش را بشكند و با لباس غير غصبى نماز بخواند و اگر به اين مقدار وقت ندارد، بايد در حال نماز لباس را بيرون آورد و بدستور نماز برهنگان نماز را تمام نمايد.
مسأله 827 - اگر با عين پولى كه خمس يا زكات آن را نداده لباس بخرد حكم لباس غصبى را دارد و نماز خواندن در آن لباس باطل است، ولى اگر بذمه بخرد و در موقع معامله قصدش اين باشد كه از پولى كه خمسش يا زكاتش را نداده بدهد چنانچه پول ديگرى كه لازم نيست خمس آن را بدهد داشته باشد در اين