شنبه تا غروب، قضاى آن را بجا آورد. و كسى كه مىترسد در روز جمعه آب پيدا نكند يا موفق نشود، مىتواند روز پنجشنبه غسل را انجام دهد، بلكه اگر در شب جمعه غسل را به اميد آن كه مطلوب خداوند عالم است بجا آورد، صحيح است و مستحب است انسان در موقع غسل جمعه بگويد:
اشهد ان لا إله الا الله وحده لا شريك له وان محمدا عبده و رسوله اللهم صل على محمد و آل محمد و اجعلنى من التوابين و اجعلنى من المتطهرين.
2 - غسل شب اول ماه رمضان و تمام شبهاى طاق مثل شب سوم و پنجم و هفتم، ولى از شب بيست و يكم مستحب است همه شب غسل كند، و براى غسل شب اول و پانزدهم و هفدهم و نوزدهم و بيست و يكم و بيست و سوم و بيست و پنجم و بيست و هفتم و بيست و نهم رمضان، بيشتر سفارش شده است. و وقت غسلهاى شبهاى ماه رمضان تمام شب است و بهتر است نزديك غروب آفتاب بجا آورده شود، ولى از شب بيست و يكم تا آخر ماه بهتر است غسل را بين نماز مغرب و عشاء بجا آورد. و نيز مستحب است در شب بيست و سوم غير از غسل اول شب، يك غسل هم در آخر شب انجام دهد.
3 - غسل روز عيد فطر و عيد قربان، و وقت آن از اذان صبح است تا غروب و بهتر است آن را پيش از نماز عيد بجا آورد، و اگر از ظهر تا غروب بجا آورد، احتياط واجب آن است كه به قصد رجاء انجام دهد.
4 - غسل شب عيد فطر و وقت آن از اول مغرب است تا اذان صبح و بهتر است در اول شب، بجا آورده شود.
5 - غسل روز هشتم و نهم ذى الحجة و در روز نهم بهتر است آن را نزديك ظهر بجا آورد.
6 - غسل روز اول و پانزدهم و بيست و هفتم و آخر ماه رجب.
7 - غسل روز عيد غدير و بهتر است بعد از طلوع آفتاب، اول روز آن را انجام دهد.