متعارف باشد، ولى مستحب است كه ناف و زانو را بپوشاند.
مسأله 3 - در پوشيدن دو جامه احرام ترتيب خاصى معتبر نيست، بلكه به هر ترتيبى بپوشد مانع ندارد، فقط بايد يكى را لنگ قرار دهد به هر كيفيتى كه مىخواهد، و يكى را رداء قرار دهد به هر كيفيتى كه مىخواهد، و احتياط مستحب آن است كه رداء شانهها را بپوشاند.
مسأله 4 - احتياط واجب آن است كه در حال اختيار اكتفاء نكند به يك جامه بلند كه مقدارى از آن را لنگ كند و مقدارى را رداء قرار دهد، بلكه بايد دو جامه جدا باشند.
مسأله 5 - در پوشيدن جامه احرام احتياط واجب آن است كه نيت كند و قصد امر الهى و اطاعت او كند و احتياط مستحب آن است كه در كندن جامه دوخته هم نيت و قصد اطاعت كند.
مسأله 6 - شرط است در اين دو جامه كه نماز در آنها صحيح باشد، پس كفايت نمىكند جامه حرير و غير مأكول و جامه اى كه نجس باشد به نجاستى كه در نماز عفو از آن نشده باشد.
مسأله 7 - لازم است جامه اى را كه لنگ قرار مىدهد نازك نباشد بطورى كه بدن نما باشد، و احتياط مستحب آن است كه رداء هم بدن نما نباشد.
مسأله 8 - احتياط واجب آن است كه لباس احرام زن حرير خالص نباشد، بلكه احتياط آن است كه تا آخر احرام حرير نپوشد.
مسأله 9 - دو جامهاى كه ذكر شد كه بايد محرم بپوشد مخصوص به مرد است، ولى زن مىتواند در لباس خودش به هر نحو هست محرم شود چه دوخته باشد يا نباشد ولى حرير محض نباشد چنانچه گذشت.
مسأله 10 - احتياط واجب آن است كه هر وقت در بين اعمال يا غير آن در احوال احرام اين دو جامه نجس شود تطهير يا تبديل نمايد، و احوط مبادرت به تطهير بدن است در حال احرام اگر نجس شود.
مسأله 11 - اگر تطهير نكند جامه احرام يا بدن را كفاره ندارد.
مسأله 12 - احتياط آن است كه جامه إحرام از پوست نباشد، لكن ظاهرا اگر به آن جامه