" جعرانه " يا " حديبيه " يا " تنعيم " كه از همه نزديكتر به مكه است محرم شود، و بيايد به مكه و طواف كند و نماز آن را بخواند و سعى بين صفا و مروه بكند و تقصير كند يا سر بتراشد و طواف نساء بجا آورد و نماز طواف بخواند.
مسأله 3 - عمره مفرده با عمره تمتع كه تفصيلا خواهد آمد در صورت فرق ندارند مگر در سه چيز:
اول - آن كه در عمره تمتع بايد تقصير كند، يعنى از مو يا ناخن خود بايد بگيرد، و سر تراشيدن جايز نيست و در عمره مفرده مخير است بين سر تراشيدن و تقصير.
دوم - آن كه در عمره تمتع طواف نساء ندارد و در عمره مفرده دارد.
سوم - آن كه ميقات عمره تمتع يكى از مواقيت پنجگانه است كه ذكر آن مىآيد.
و ميقات عمره مفرده ادنى الحل است و جائز است از يكى از مواقيت پنجگانه محرم شود.
مسأله 4 - كيفيت أفعال حج افراد از احرام و وقوفين و اعمال منى و اعمال مكه عين كيفيت حج تمتع است، و در احكام مشترك هستند، و كيفيت افعال عمره تمتع از احرام و طواف و ساير اعمال عين كيفيت عمره مفرده است.
مسأله 5 - عمره را اگر كسى بجا بياورد كافى است از عمره مفرده.
مسأله 6 - كسى كه وظيفهاش حج تمتع است مثل اشخاصى كه از مكه شانزده فرسنگ شرعى دور باشند اگر استطاعت براى عمره داشته باشند و براى حج نداشته باشند عمره مفرده بر آنها واجب نيست مثل اشخاصى كه به نيابت، حج مىكنند، گرچه احتياط آن است كه بجا آورد.
مسأله 7 - كسى كه محرم شد به احرام عمره مفرده حرام مىشود بر او جميع چيزهائى كه در احرام تمتع گفته شد و بعد از آن كه تقصير كرد يا سر تراشيد همه چيز بر او حلال مىشود مگر زنها و بعد از آن كه طواف نساء را با نمازش بجا آورد زن هم بر او حلال مىشود.
مسأله 8 - طواف نساء را در عمره مفرده بايد بعد از تقصير يا سر تراشى بجا آورد.
مسأله 9 - كسى كه به احرام عمره مفرده وارد مكه شد اگر احرامش در ماههاى حج