3 - س - اگر فاصله بين دو عمره كمتر از يك ماه باشد فرمودهايد بايد عمره دوم را به قصد رجاء بجا آورد، آيا فرقى هست بين دو عمره مفرده از خود شخص و بين دو عمره مفردهاى كه هر دو يا يكى از آنها به نيابت از ديگران باشد يا نه؟
ج - فرق نمىكند.
4 - س - اين كه حضرت عالى فرموده ايد: اگر فاصله ميان 2 عمره كمتر از يك ماه باشد، عمره دوم رجاءا قصد شود، مقصود يك ماه است يا سى روز كامل؟
ج - ميزان يك ماه است، و اگر در بين ماه عمره بجا آورده، احتياط مذكور را تا سى روز مراعات كنند.
5 - س - اگر بين دو عمره كمتر از يك ماه فاصله باشد بايد عمره دوم را به قصد رجاء انجام دهد چنانچه عمره دوم نيابت باشد نايب مىتواند براى آن اجرت بگيرد يا خير، و چنانچه بر منوب عنه انجام عمره مفرده واجب باشد كفايت مىكند يا خير؟
ج - لازم است احتياط مراعات شود، و چنانچه با تذكر به اجير كننده اجرت بگيرد اشكال ندارد.
6 - س - اگر زنى به نيت عمره مفرده محرم و بعد از آن عادت شود و در همه روزهائى كه مىتواند در مكه باشد حيض است، براى عمره مفرده بايد چه كند؟ و اگر آن جا اعمالى انجام نداده و فعلا به ايران آمده، چه وظيفهاى دارد؟
ج - در فرض سؤال بايد براى طواف و نماز نائب بگيرد و بقيه اعمال عمره را خودش بجا آورد، و چنانچه به ايران آمده اقدام كند و برگردد، و اگر نمىتواند براى اعمال عمره نائب بگيرد ولى بايد خودش تقصير كند و ترتيب بين آن و ساير اعمال مراعات شود و تا اعمال را بجا نياورد آنچه به وسيله احرام بر او حرام شده بر او حلال نمىشود.
7 - س - آيا طواف در عمره مفرده استحبابى حكم طواف واجب را دارد كه بايد نماز آن خلف مقام باشد يا حكم طواف استحبابى را دارد و در هر جاى مسجد الحرام مىتوان نماز آن را خواند؟
ج - حكم طواف واجب را دارد و بايد نماز آن خلف مقام باشد.
8 - س - انجام عمره مفرده در ماههاى حج پيش از عمره تمتع جايز است يا خير و در اين مسأله فرقى بين صروره و غير صروره هست يا نه؟