وقت بايد طواف و نماز را اعاده كند، و در ضيق وقت، محل اشكال است كه مراعات احتياط بايد بشود.
84 - س - بعضى از زنان به جهت خوردن قرص، نظم عادت ماهانه شان بر هم مىخورد به طورى كه گاهى در مدت طولانى مرتب خون و لك مىبينند، آيا وظيفه اين گونه زنان در حج چيست؟
ج - اگر خون سه روز استمرار داشته باشد، ولو به اين نحو كه پس از خروج تا سه روز باطن فرج آلوده باشد، حكم حيض دارد، و اگر نه بايد به وظائف مستحاضه عمل كند.
85 - س - اگر زن در عمره تمتع بعد از سه شوط و نيم و قبل از چهار شوط، حائض شد و تا قبل از رفتن به عرفات، پاك نمىشود، وظيفه او چيست؟
ج - مورد عدول به افراد است.
86 - س - اگر زنى بعد از شوط چهارم در طواف عمره تمتع حائض شد و تا وقت وقوف به عرفه پاك نشد، وظيفه اش چيست؟
ج - بايد سعى و تقصير عمره تمتع را انجام دهد و محرم شود براى حج تمتع و در وقت انجام طواف حج، قبل يا بعد از آن، بقيه طواف عمره تمتع و نماز آن را هم بجا آورد.
87 - س - زنى عمره تمتع را انجام داد، بعد متوجه شده كه طواف او باطل بوده است، پس از اين كه متوجه شد، ملاحظه نمود ديد عذر زنانه دارد، تكليف او چيست؟
ج - هر وقت عذر او مرتفع شد، طواف و نماز را اعاده كند، و اگر قبل از وقوف، پاك نمىشود براى حج محرم شود و پس از آمدن به مكه و رفع عذر، آنها را انجام دهد.
88 - س - زنى مسأله را نمىدانست، بعد از پاك شدن از حيض، خيال مىكرده جنب است و لذا غسل جنابت را نيت مىكرد و با همين حال حج انجام داد، بفرمائيد حج او چگونه است؟
ج - اگر منظور او غسل براى حدثى كه از خون داشته است باشد و اسم آن را جنابت گذاشته، عملش صحيح است.
89 - آيا مستحاضه كثيره بايد براى طواف يك غسل، و براى نماز طواف غسل ديگر بكند، يا يك غسل براى هر دو كافى است؟
ج - براى هر يك غسل لازم است، مگر آن كه از وقت غسل براى طواف تا آخر نماز