نزد مقام نماز مىكند بواسطه دورى زياد، در يكى از دو جانب بجا آورد در جائى كه گفته شود نزد مقام نماز مىخواند.
مسأله 8 - اگر ممكن نشد در دو جانب نزد مقام را بجا آورد بايد ملاحظه نزديك تر را بكند از ميان دو جانب و پشت مقام، و اگر سه طرف مساوى باشند، در پشت نماز بخواند، و در دو طرف كافي نيست، و اگر دو طرف نزديك تر از پشت باشند به مقام و لكن هيچ كدام نزد مقام نباشد بعيد نيست جائز بودن اكتفاء به پشت لكن احتياط آن است كه يك نماز در پشت مقام بخواند و يك نماز در يك طرف يا ملاحظه نزديكترى، و احوط اعاده نماز است در صورت امكان در پشت مقام تا وقتى كه وقت تنگ نشده براى سعى.
مسأله 9 - جائز است نماز طواف مستحب را در هر جاى مسجد الحرام كه بخواهد بجا آورد اگر چه در حال اختيار، بلكه گفتهاند كه آن را مىتواند عمدا ترك كند.
مسأله 10 - اگر كسى نماز طواف واجب را فراموش كند بايد هر وقت كه يادش آمد در مقام ابراهيم بجا آورد و به همان دستورى كه در مسأله 6 به بعد ذكر شده عمل نمايد.
مسأله 11 - اگر نماز طواف را فراموش كند و در بين سعى بين صفا و مروه يادش بيايد از همانجا سعى را رها كند و برگردد دو ركعت نماز را بخواند بعد از آن سعى را از همانجا تمام كند.
مسأله 12 - شخصى كه نماز را فراموش كرده و ساير اعمال را كه بعد از نماز بايد عمل كند عمل كرده اعاده آنها ظاهرا لازم نباشد اگر چه احتياط استحبابى در اعاده است.
مسأله 13 - اگر برگشتن به مسجد الحرام مشكل باشد از براى شخصى كه نماز را فراموش كرده بايد هر جا يادش آمد نماز را بجا آورد اگر چه در شهر ديگر باشد و برگشتن به حرم لازم نيست اگر چه آسان باشد.
مسأله 14 - اگر كسى اين نماز را بجا نياورد و بميرد واجب است بر پسر بزرگ او كه آن را قضا كند به نحوى كه در كتاب " صلاة " تفصيل داده شده است.
مسأله 15 - جاهل به مسأله در احكام كه براى ناسى ذكر شد شريك است با او.