و رياست و تدريس او در اصفهان با عنوان بوده. كرسى مى نشسته و جمعى از علماء درس او حاضر مى شده اند مانند: آقا مير سيد حسين، و آقا مير سيد محمد شهشهانى، و غير ايشان.
و خود مدتى در نجف اشرف خدمت بحر العلوم، وشيخ جعفر و مدتى در كربلا نزد آقا سيد على صاحب شرح كبير، بلكه اندكى خدمت آقاى بهبهاني و در كاظمين خدمت آقا سيد محسن كاظمينى و در عجم هم چندى با ميرزاى قمى (اعلى الله مقامه) بوده كه ميرزا اجازه فتوى دادن و رجوع مردم به او داده و با هم خيلى خصوصيت داشته.
در ذكر مصنفات حاجى كرباسى اعلى الله مقامه و كتابهاى آن مرحوم معروف است: اشارات در اصول خيلى پر مطلب است اگر چه به جهت بعضى اتفاقات و خصوصيات از مرجعيت قدرى افتاده، شوارع در فقه، شرح كفايه سبزوارى كه خيلى مبسوط و با تحقيق است، منهاج در فقه كه بسيار خوب كتابي است پر مسألة، سيما مسائلى كه اين اوقات محل حاجت شده و مى شود با اشاره به دليل در غير عبادات آن، رسالهء صحيح واعم، رسالهء مفطريت قليان، رسالهء تقليد ميت، كتاب ايقاظات در اصول كه در اوايل نوشته، رسالهء ارشاد، و نخبهء فارسي كه هر دو عمليه است و فعلا نخبه به جهت حاشيه كردن مرحوم حاجى [شيخ] مرتضى [انصاري] و حاجى ميرزا محمد حسن شيرازى (اعلى الله مقامهما) و ديگران از زمان شيخ تا كنون مرجع عوام و خواص است، و رسالهء مناسك، و غير اينها.
و حاجى امامت مسجد حكيم را داشته كه مسجدى است بزرگ و با معنويت و هميشه عباد وزهاد در او بوده اند و گفته اند اولش از بناهاى صاحب بن عباد بوده و بعد از خرابى حكيم داود هندي تعمير نموده و از اين جهت مسجد حكيم گويند.