نموده آثار فضل و تحقيق از آن كتاب ظاهر مى شود و دور نيست زمان افغان، مرحوم شده. آثار قبر هم به نحو واضح معلوم نشده است.
در شرح حال مرحوم حاجى ملا حسين على تويسركانى و مصنفات آن مرحوم و طرف پائين پاى آقا حسين و آقا جمال قدرى جلو تر كه دم ايوان مى شود، قبر مرحوم حاجى ملا حسين على تويسركانى است كه آن بزرگوار نيز در اصفهان رياست تدريس و فتوى داشتند. بسيارى از علماء و فضلاء از مجلس درس ايشان برخاستند و زيادتى منفعت درس ايشان و ممتاز بودن مجلس درس ايشان در شهر مشهور بود. و بسيارى از عوام و خواص نيز تقليد ايشان مى كردند. امام جماعت مسجد ايلچى محله احمد آباد بودند و به جهت احتياط در نماز جمعه، جمعهها را به درچه مى رفتند نماز جمعه مى كردند، چون آنجا مزرعه أي داشتند و عمده تحصيل او نزد مرحوم شيخ محمد تقى (اعلى الله مقامه) بوده - چنانچه از ملاحظهء كتاب فصل الخطاب او معلوم مى شود - و در تقوى و قدس هم معروف و كامل بود.
و كتابهاى خوب نوشته: كشف الاسرار، شرح شرايع كه فقه استدلالى است، يازده جلد، مقاصد العليه حاشيه بر قوانين، فصل الخطاب در اصول، كتابي در اصول دين و اخلاق مسمى به نجاة المؤمنين، بسيار كتاب مختصر مفيد پرفائدهء خوبى است، و رسالهء رد بر حاجى كريم خان، و رسالهء رد بر رد كه به وضع ملائمت نوشته، كتاب خوبى است، وجامع عباسى را هم حاشيه كرده و باز هم نوشتجات و جواب مسائل دارند.
وفات آن مرحوم در سنهء هزار و دويست و هشتاد و شش (1286) ايام گرانى اصفهان كه سال بعد سخت تر شد و از براى آن مرحوم لحد آماده ساخته پيدا شد.