و چون نماز جمعه را واجب عينى مى دانسته هر جمعه مى رفته به قريهء رنان نماز جمعه مى كرده. حاجى كرباسى نقل كرده كه در سال گرانى و تنگى اصفهان آقا محمد خود و عيالش تا شش ماه به زردك خام يا پخته اكتفا كرده با كمال شعف و بدون كراهت و انزجار. و معروف است كه علم كيميا داشته بلكه طلائى كه او مى ساخته اگر يك چهار يك آن را داخل سه چهار يك طلاى بد مى كردند، تمامش خوب مى شده. وفات او سنهء هزار و صد نود و هفت (1197).
وحواشي بسيار بر كتب حكماء و علماء نوشته، و از او بعض نوشتهجات ارشاد و هدايت و موعظهء مريدين و كاملين در نزد اهل سلوك هست.
و جلو روى قبر آقا محمد قدرى پائين سكو، قبر مير معصوم است كه ظاهرا از علماء واجلاء بوده. سنگ بلندى بالاى سر قبر بلند كرده است، شبيه قبر فاضل هندي و مردم اعتقاد تامى به او دارند در زيارت قبر او، و او از سلسلهء سادات پاى قلعه است. و منقول است كه آقا محمد خوابى در جلالت قدر او ديده، وصيت نموده نزديك او دفن نمايند و كثرت اعتماد مردم به او از اين جهت است.
و باز بعضى قبور ديگر هم هست در اين اطراف كه مخصوصا به زيارت آنها مى روند.
در ذكر حال آقا حسين خونسارى (ره) و مصنفات آن بزرگوار و از آنجا دست راست بر مى گردد تكيهء خونساريها كه وصل به تكيه مادر شاهزاده است و در توى گنبد ايوان جلو آن قبر آقا حسين (1) و آقا جمال خونسارى است. قبر آقا حسين جلو است و آن بزرگوار از محققين علماء و مجتهدين كاملين است، و در حق او گفته اند استاد الكل في الكل، و استاد البشر بل العقل