در بيان قبر آقا محمد مهدى كرباسى و بيان حال او و آقا محمد مهدى كه قبرش پشت سر حاجى است، اعظم اولاد حاجى بوده و بعد از حاجى بلكه در زمان او از رؤساء علماء اصفهان و امامت مسجد حكيم هم عمده با ايشان بوده كه هنوز هم اولاد آن مرحوم دارند و مرجع در فتوى و احكام بوده و صداقتهاى غريبه از او نقل مى شود مانند خود حاجى و بعضى ديگر از اولاد او و ظاهر اين است كه اينها از شدت مواظبت آداب شرع و عدم توجه به اهل دنيا و تدبيرات عمليه دنيا است چنانچه در بعضى اخبار هست كه اهل دنيا اهل طاعت را مى گويند ديوانه است. و گويا عمده اين بوده كه حاجى نمى گذاشته بيرون روند و با مردم متفرقه آميزش كنند وعمدهاش مشغول خدمت حاجى بوده و زحمت در علوم مى كشيده. به هر حال عالمى بوده است با اطلاع و تحقيق و اجازه از مرحوم سيد داشته.
در بيان مصنفات آقا محمد مهدى كرباسى (ره) و در اصول وفقه و غير اينها كتابها نوشته: عيون الاصول، اصول مختصر پر مسألة خوبى است، شرح منهاج حاجى كه فقه استدلالى است و خيلى خوش بيان است، هشت جلد، مصابيح، يك دوره اصول، نه جلد، شرح بر قدرى از لمعه، چهار جلد، رسالهء استصحاب، رسالهء در اراضى مفتوح العنوه، مشارق الانوار، نور العيون، متن فقه، متنى در طهارة، هداية الطالبين كه رساله عمليه است و فارسى است.
و آن مرحوم مواظبتها در آداب شريعت داشته. و آن بزرگوار به جهت ناخوشى تب و لرز سه يك دعائى به بادام مى نوشته و مى داده و مردم هم مى گرفته به مريض مى داده، مريض خوب مى شده و مجرب شده بود. همان