آنها مستفاد مى شود.
در تكيه مرحوم آقا مير سيد محمد شهشهانى بعد از آن از دروازه وارد قبرستان تخت فولاد مى شوى. دست چپ تكيهء مرحوم آقا مير سيد محمد شهشهانى است، و شهشهان محله أي معروفه است در اصفهان، و اصل آن مرحوم از سادات خورزوق (1) بوده و قبر او در وسط گنبد است.
و او مجتهدى مسلم بوده و مقلد بسيار داشت و امام جماعت مسجد ذو الفقار، و بسيار پير شده بود، و از اول تا آخر تحصيل گوشه نشينى و مشغول به نوشتن كتاب فقه و اصول و غير هما و درس گفتن بوده، و خيلى زحمت در علم كشيده كتابهاى بسيار نوشته: جامع السعادة، رساله عمليه فارسي كه خيلى فائدهها دارد، رضوان الاملين، حاشيه أي بر قوانين، انوار الرياض، حاشيه أي بر شرح كبير، جنة المأوى، كه منظومه فقه است صد هزار شعر، عروة الوثقى، فقه استدلالى، غاية القصوى، در اصول، مفصل، انيس المتقين، در گناهان كبيره خيلى جمع كرده، منظومهء عربي در مصيبت، چند قطعه أي و غير ذلك.
وفات او در سنهء هزار و دويست و هشتاد و هفت بوده - و آنچه در بالاى قبر نوشته اشتباه شده - ايام گرانى كه خيلى اصفهان سخت شد و گندم بلكه ارزن يك من يك تومان رسيد و گرانى و قحطى از دو سال متجاوز شد. خداوند حفظ بفرمايد همهء بلاد را از اين گونه بلاها و امتحانها.
و آن مرحوم كتابهاى خود را وقف يا وصيت به وقف نمود، چون اولاد نداشت املاكى هم كه داشت معين نموده، كتب خود را نوشته وقف نمايند و از چاپ امتناع داشت.
بالا سر قبر آن مرحوم، قبر مرحوم حاجى ميرزا بديع درب امامى است كه