چرخ با اين اختران نغز و خوش و زيباستى * صورتى در زير دارد آنچه در بالاستى كه هر شعرى از آن مطلبى از حكمت را داراست. بر او بعضى از حكماء شرح نوشته اند.
و اين بزرگوار غير از مير داماد است كه قبر مير داماد بعد از مدتي تتبع مستفاد شد كه ما بين نجف و كربلا است و فعلا معين و معروف نيست. و غير از مير عماد نستعليق نويس خوشنويس است كه خطش در كتيبهء ارسى همين تكيه است و غزل حافظ است: " روضهء خلد برين خلوت درويشانست " تا آخر اين غزل كه از روى او مشق مى كنند و نقشه بر مى دارند.
بالجمله مير فندرسكى از حكما است و قبر او مرمرى بلند بسته در سكوى اين تكيه كه در صحن تكيه است، مى باشد و خيلى از مردم از قديم تا كنون اعتقادات به مقامات ايشان داشته و دارند و بر سر قبر او توسلات مى جويند و قضاء حاجات مى خواهند. معروف است بين عوام كه بدن او كيميا است و بعضى چيزها از اين جهت نقل مى كنند كه ظاهرا دروغ باشد.
در بيان كرامتى از مير فندرسكى بلى مرحوم حاجى ملا احمد نراقى در كتاب " طاقديس " (1) كه مثنوى او است كرامت بزرگى از او به نظم آورده و ذكر كرده كه مرحوم مير به ولايت كفر رفته و عمارت عبادتخانهء آنها خيلى قديمي و محكم بوده و حضرات كفار بر مير حجت گرفته كه دليل حقيت دين ما و محكمى آن و سستى دين شما آنكه مساجد شما به زودى خراب مى شود و اين بناها و عبادتخانههاى ما چندين سال است بدين محكمى باقى است. مير در جواب گفته آن ذكرها كه در مساجد خودمان