نمىشود و كفاره ندارد.
مسأله 3 - شخصى كه با ماشين مسقف رانندگى مىكند بايد در هر احرام يك گوسفند كفاره بدهد و با تكرار پياده و سوار شدن كفاره تكرار نمىشود، و هم چنين در ساير موارد سايه بر سر قرار دادن.
مسأله 4 - پوشيدن نعلينى كه بندهاى عريضى داشته باشد ولى تمام روى پا را نگيرد در حال احرام مانعى ندارد.
مسأله 5 - در شب استظلال نيست بنابر اين جايز است محرم در شب با ماشين سقفدار به مكه برود ولى در هواى ابرى در روز جايز نيست مگر ابر بطورى تيره باشد كه استظلال صدق نكند.
مسأله 6 - جايز است از جاهاى دور مثل تهران با نذر محرم شود ولى اگر زير سقف سفر مىكند بايد كفاره بدهد.
مسأله 7 - تزريق آمپول در حال احرام مانع ندارد ولى اگر موجب بيرون آمدن خون از بدن مىشود تزريق نكند مگر در مورد حاجت و ضرورت.
مسأله 8 - در حرام بودن سايه بر سر قرار دادن فرقى بين سايهاى كه با شخص حركت كند مثل چتر و ماشين مسقف و سايه ثابت مثل پل و غيره نيست و فرقى بين اجبار و اختيار نيست ولى بر عبور از زير پلهائى كه در جاده ها هست صادق نيست.
مسأله 9 - كسى كه حجش را باطل كند اگر حج فاسد شده را به اتمام رسانده از احرام خارج شده و اگر نه در احرام باقى است.
مسأله 10 - بعد از آن كه محرم به منزل رسيد ولو در محله هاى جديد مكه كه از مسجد الحرام دور هستند مىتواند براى رفتن به مسجد الحرام در ماشين هاى مسقف سوار شود يا زير سايه برود.
11 - س - آيا كشتن مارمولك و از اين قبيل جانوران، در حال احرام اشكال دارد؟
ج - از محرمات احرام محسوب نيست.
12 - س - اگر از روى علم و عمد در احرام حج، قبل از وقوف عرفه با زوجه خود جماع نمايد مسلما حج او باطل است، و قبل از وقوف مشعر الحرام هم بنابر اقوى باطل