مسأله 4 - اگر حاجى قبل از غروب آفتاب شب سيزدهم از منى خارج شده و بعد از غروب به منى مراجعت كرده، واجب نيست شب را بماند و رمى روز سيزدهم بر او واجب نمىشود.
5 - س - بيتوته در منى اگر در غير منى انجام شود چه صورت دارد، و آيا اشخاص جاهل به موضوع معذورند يا خير؟
ج - بايد قربانى كنند، و فرقى بين عالم و جاهل نيست.
6 - س - كسانى كه مقدارى از اول شب با عذر يا بدون عذر در خارج منى بودند يا قبل از نصف شب خارج شدند، در مناسك احتياط استحبابى است نسبت به كفاره و در تحرير احتياط وجوبى، آيا كفاره واجب است يا خير؟
ج - اين احتياط وجوبى است و ترك نشود.
7 - س - فرموده ايد كسى كنه بدون عذر نصف اول شب را در منى نبود واجب است نصف دوم را در منى بماند، آيا كفاره ترك مبيت را نيز بايد بدهد؟
ج - بايد كفاره هم بدهد.
8 - س - كسى كه در شب يازدهم و دوازدهم بايد در منى باشد يا در مسجد الحرام مشغول عبادت گردد، در مسجد الحرام مشغول عبادت مىشود، ولى در بين آن از خستگى مرتب چرت مىزند و بيدار مىشود، وظيفه او چيست؟ و سؤال ديگر در اين رابطه كه اخيرا پشت بامى وسيع براى مسجد الحرام (زاده الله شرفا) درست كردهاند، آيا شبهايى كه بايد يا در منى بماند و يا در مسجد الحرام مشغول عبادت باشد، ماندن در آنجا و عبادت كردن كافى است يا نه؟
ج - اگر به قدرى خواب مىرود كه صدق نمىكند كه تمام شب مشغول به عبادت بوده كافى نيست و بايد كفاره بدهد. و عبادت در هر جاى مكه كافى است.
9 - س - اينجانب شغلم حمله دارى است، چندين سال قبل جايى را كه يقين داشتم جزء منى است با حاجى ها بيتوته نموده ام و سالهاى بعد فهميدم و برايم يقين حاصل شد جائى كه سالهاى قبل بيتوته نموده ايم خارج از منى است آيا كفاره بر اين جانب و همه حجاج واجب است يا نه؟ و در صورتى كه كفاره واجب باشد، آيا كفاره حجاج بر عهده خودشان است يا بر عهده من؟ و آيا ابلاغ به حجاج واجب است يا نه و اگر بعضى از آنان