124 - س - كسى كه در شوط ششم، طواف خود را رها كرد و نتواست كه ادامه دهد، و ديگرى بجاى او بقيه را بجا آورد، و ليكن نماز طواف را خودش خوانده، و بعدا متوجه شده است كه استراحت در خلال طواف، به طواف ضرر نمىرساند و او با استراحت مىتوانست خودش طواف خود را تمام نمايد، اكنون تكليف او چيست؟
ج - بقيه طواف را تمام كند و نماز را اعاده نمايد.
125 - س - شخصى طواف خود را به هم مىزند و طواف دوم را شروع مىكند، آن را نيز به هم مىزند و طواف سوم را آغاز كرده به اتمام مىرساند، وظيفه او چيست؟
ج - اشكال دارد و موارد احتياط مختلف مىشود.
126 - س - اگر شخصى ركن مستجار (ركن يمانى) را يقين كرد كه ركن حجر الاسود است لذا طواف را از مستجار به عنوان حجر الاسود شروع كرد و هفت شوط كامل بجا آورد، بعدا فهميد كه يقين او خطا بوده است، تكليف او چيست؟
ج - طواف مزبور باطل است، و بايد تدارك شود.
127 - س - گاهى انسان شك مىكند كه اين شوط طوافم به هم خورد يا نه، آيا مىشود بعد از طواف يك شوط هم به عنوان احتياط، اضافه بر هفت شوط آورد و بعد نماز بخواند يا خير؟
ج - به وسوسه نبايد اعتنا كرد، و اگر قسمتى از طواف اشكال پيدا كند همان قسمت بايد تصحيح شود، و ادامه بعد از آن به قصد طواف، بدون تصحيح آن قسمت، موجب اشكال در طواف مىشود، و با آوردن يك شوط بعد از طواف احتياطا، اشكال رفع نمىشود.
128 - س - شخص در حالى كه مشغول طواف است در شوط پنجم يقين كرد كه 5 متر در شوط اول و 5 متر در شوط سوم بى اختيار طواف كرده است، تكليف او چيست؟
ج - اين طواف قابل تصحيح نيست، و بايد اعاده شود.
129 - س - شرايطى كه در طواف واجب، لازم الرعايه است آيا در طواف مستحبى نيز معتبر است يا نه؟
ج - ظاهر آن است كه آنچه در مناسك استثناء نكرده معتبر است.
130 - س - در طواف مستحبى زنان مىدانند كه به بدن مردان نگاه مىكنند و احيانا