4 - شرح سقط الزند.
5 - آنچه در آن فهرست از آن بنام " كتاب في الانساب قديم " تعبير شده بود.
و بنابر اين شماره و مشخصاتى كه براى اين كتب در آن فهرست ذكر شده بود بر روى آن فورمهاى چاپى (و براى هر كتاب يك فورم جداگانه) نوشتم و به يكى از كارمندان دادم و لوازمم را از صندوقچه بيرون آوردم و مأمورى درب آهنى اطاق را باز كرد و از آنجا بيرون آمدم.
پس از دو روز ديگر كه به اطاق مذكور و با همان تشريفات سابق الذكر وارد شدم ديدم هر شش كتابي را كه خواسته بودم بر روى ميزى كه به من موقتا اختصاص داده بودند گذاشته اند.
" رشحات عين الحيات " نسخه اى بود بسيار تميز به قطع رحلى بزرگ و به خط نستعليق خوشى بر روى كاغذى آبى رنگ تحرير شده در تركيه عثمانى بود و گرچه تاريخ كتابت نداشت ولى ظاهرا قديمتر از اواسط قرن دوازدهم نبود.
در پشت جلد مجمع البيان از آن بعنوان " جلد دوم " ياد شده ومشتمل بر تفسير از اول سوره مباركه انعام تا آخر سوره مباركه عنكبوت بود و به خط نسخ متوسطى مكتوب و به قرار تصريح كاتب تاريخ شروع به كتابت آن 999 و ختم ان در يك هزار و دو بود.
متن سقط الزند نيز نسخه بسيار خوش خط مقروء و به خط نسخ و فاقد تاريخ بود و شرح منضم به آن حديد التحرير و كاغذ و خط آن با كاغذ و خط متن اختلاف داشت و اين شرح غير از شرح چاپى مجهول المؤلف معهود بود و توسط يكى از بغداديان قرن يازدهم فراهم آمده بود.
دو نسخه " شرح مقامات حريرى مطرزى " و " تفسير معالم التنزيل بغوى " بسيار