بسيار خوش بيان كرده و تحقيقات با معنى دارد، و حاشيه بر معالم نوشته، توضيحات خوب كرده، و شرحى بر زبدهء شيخ بهائى نوشته كه با تحقيق است. و معروف است كم حافظه بوده به حدى كه خانهء استاد را گم مى كرده، (!!!) بالاى در نوشته. و گفته اند خيلى فقير بوده كه از بس لباسش كهنه بوده در مجلس درس مجلسي اول بيرون مى نشسته و مطالب را هم بر استخوان و برگ چنار مى نوشته.
وقتى مسألة أي مشكل مى شود كه چند روز رفع اشكال نمى شود، يكى از شاگردان مرحوم مجلسي اتفاقا نزد آخوند ملا محمد صالح مى بيند در برگ چنارها رفع آن اشكال را نوشته، بعد در مجلس، جواب مجلسي مى گويد، مجلسي مى فهمد از او نيست و اصرار مى كند تا ابراز مى كند، مجلسي نگاه مى كند آخوند بيرون در نشسته لباس به او مى دهد و حاضر مجلس مى نمايد و مقررى برايش معين مى كند تا به جائى مى رسد كه او را به خانه مى برد و دختر خود را به او مى دهد، و در كتابخانهء خود منزل مى دهد.
ديگر قبر آقا هادى ولد آخوند ملا محمد صالح است كه صندوق چوبى دارد، در كنار ايوانچه كه در گاه مقبره است كه رو به قبر مجلسي بايستى، طرف چپ است. و مردى عالم و فاضل بوده، غالب كتابهاى او فارسي و ترجمهء عربىها و او را آقا هادى مترجم مى گويند، شرح فارسي بر معالم، و بر شرح شمسيه، و بر شافيهء صرف كه متن شرح نظام معروف است نوشته، و حاشيهء عربى بر تفسير بيضاوي نوشته، و ترجمهء قرآن با شأن نزول و نيك و بد استخاره نوشته، و گويند به جهت نذر توى قبر اين را نوشته، چون به جهت ناخوشى صرع يا سكته وقتى اعتقاد فوت او شده دفنش نموده در قبرستانى و سوراخى به بالاى قبر براى نفس احتياطا گذارده.
او در قبر به هوش آمده نذر نوشتن ترجمهء قرآن هر گاه بيرون آيد، كرده، اتفاقا شترى آنجا مى چريده، از صداى توى قبر رم كرده، ساربان فهميده خبر به اهل